I hate lies
Гуру
Це тебе уже немає хвилювати ти просто зроби і забудь я тебе ти мене мені пофіг я тут поки нрзабеоу своє аизаберу аля улю ....Ну вот чисто принципиально, куда бы ты их потратил?
Це тебе уже немає хвилювати ти просто зроби і забудь я тебе ти мене мені пофіг я тут поки нрзабеоу своє аизаберу аля улю ....Ну вот чисто принципиально, куда бы ты их потратил?
на кормНу вот чисто принципиально, куда бы ты их потратил?
Замість того щоб розсуждати краще поверни і все бо я куда потрачу....ти думай скілткі тобі ще потрібно потратити....оце переживай....Привикли чуже ворочатм аив самих ЖораЕсли этот вопрос будут тому кому я думаю то что тут непонятного на бирюзовый Кристалл конечно
Я так и понялна корм
а он так и не понялЯ так и понял
Я ці слова запам'ятав ще одне одне слово в мою сторону піднаркгеш я тебе сьогодні несіпав я можнамвсю переписку передивитися а ти гав гавТак он же первый заёбывает начинает.
Мне вообще похую я захожу его не трогаю
Головне що все понятно.....Генка гієнка...єбать яке нещасне оказуєтьсяя тебе ти мене мені пофіг я тут поки нрзабеоу своє аизаберу аля улю ....
Блять как ты заебал уже, прямо тебе говорю или почитай книги, или не заебуй людейЯ ці слова запам'ятав ще одне одне слово в мою сторону піднаркгеш я тебе сьогодні несіпав я можнамвсю переписку передивитися а ти гав гав
Ти розумієш тут не дитячий садочок по факту все коротко в по факту все
Я запам'ятав ці слова
петушиная обойма
Ти вообще іди гру грай немає шо навіть на тебе час тратити чи ти ще не зрозумів ти мені не должен ти мені нецікавий....Кекс я ж все сказав заберу своє моє чуєш особисте моєБлять как ты заебал уже, прямо тебе говорю или почитай книги, или не заебуй людей
насколько этот лыган мерзкий, что даже тебя из себя вывелБлять как ты заебал уже, прямо тебе говорю или почитай книги, или не заебуй людей
Точно бо правда таксі працює вона правданасколько этот лыган мерзкий, что даже тебя из себя вывел
Вот именноСвоє моє не наше не твоє
Крепенько крепенькоОбнимаемся
тебе тут никто ничего не должен, то глюки от клея, перестань нюхатьти мені не должен ти мені нецікавий
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.