В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ну вот чисто принципиально, куда бы ты их потратил?
Если этот вопрос будут тому кому я думаю то что тут непонятного на бирюзовый Кристалл конечно
Повідомлення об'єднано автоматично:

Газуем газуем не то слово

Если этот вопрос будут тому кому я думаю то что тут непонятного на бирюзовый Кристалл конечно
Замість того щоб розсуждати краще поверни і все бо я куда потрачу....ти думай скілткі тобі ще потрібно потратити....оце переживай....Привикли чуже ворочатм аив самих Жора

я тебе ти мене мені пофіг я тут поки нрзабеоу своє аизаберу аля улю ....

Так он же первый заёбывает начинает.
Мне вообще похую я захожу его не трогаю
Я ці слова запам'ятав ще одне одне слово в мою сторону піднаркгеш я тебе сьогодні несіпав я можнамвсю переписку передивитися а ти гав гав
Ти розумієш тут не дитячий садочок по факту все коротко в по факту все
Я запам'ятав ці слова

петушиная обойма

Я ці слова запам'ятав ще одне одне слово в мою сторону піднаркгеш я тебе сьогодні несіпав я можнамвсю переписку передивитися а ти гав гав
Ти розумієш тут не дитячий садочок по факту все коротко в по факту все
Я запам'ятав ці слова
Блять как ты заебал уже, прямо тебе говорю или почитай книги, или не заебуй людей

петушиная обойма
Блять как ты заебал уже, прямо тебе говорю или почитай книги, или не заебуй людей
Ти вообще іди гру грай немає шо навіть на тебе час тратити чи ти ще не зрозумів ти мені не должен ти мені нецікавий....Кекс я ж все сказав заберу своє моє чуєш особисте моє
І все я уйду....Мені нецікаво

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу