Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
От якщо прочитати оце то можна сказати на тебе срати потрібно і розмазувати по тобі бо ти клеветник і як зараз бачу тобі за твого зика мінімум ...... побачиш
Я скажу тобі так щоб ти зрозумів...не твоє діло ....)))) Це мої гроші я сам вирішую що мені робити а оцімваші ахза не мужик для дітей в школі лишайте я на таку зреь не ведучмя може взяла віддай не віддаєш то хоть мовчи
Посылала и неоднократно он ничего не понимает.
Я просила не трогай меня племянник просил не трогай её блядь. Нет просто знаешь есть такой человек которому надо испортить другому человеку настроение. Если он начал портить мне настроение ещё когда я в больнице лежала блядь А что говорить после операции человек а ну гадости пишет. Пускай боги нас рассудят.
А сейчас он мне лет языком что так и надо что я заболела. Ты представляешь какой долбодятель.
Я скажу тобі так щоб ти зрозумів...не твоє діло ....)))) Це мої гроші я сам вирішую що мені робити а оцімваші ахза не мужик для дітей в школі лишайте я на таку зреь не ведучмя може взяла віддай не віддаєш то хоть мовчи
Єбать ви рулетки виграєте а не можете повернути такі малі гроші аину да головне ж стані взяти ти шо ....Я вам рекомендую повернути краще щоб я не посилав поганих думок в мене ох яка сильна енергетика....