Это какКвіти топ ... Зроби як зробив нукля с моїм аккаунтом - тупо заблоч ...
Это какКвіти топ ... Зроби як зробив нукля с моїм аккаунтом - тупо заблоч ...
оно и не было адекватным ты шо, простенькая сельская солевая чуханкаЧестно, потому что чем-то адекватным ты перестал быть
А ця мелоч сьогодні нарешті відкрила всі свої слабкі місця ахха аххаа всі сама здала всіх навіть не підозрюючи того ботмеле мітлою не думаючи...IvanGroznuj ото у тебя очко бомбануло, аж в польше наверное услышали
а вот будку жалко, зимой на улице неприкольно жить
Та дабедный сольтерьер
Новая породабедный сольтерьер
Глазочки везде позаклеивай и в телефоне тожестоим у глазка 24 часа челлендж
самое забавное шо он свои проблемы на других экстраполирует
Что есть то естьсамое забавное шо он свои проблемы на других экстраполирует
Ти це гооворишбо тобі так говорятьЧестно, потому что чем-то адекватным ты перестал быть
А ти привик з дитинства що всі винуваті тількі не ти ...тебе походу піздили добре і дома і в школі ти маєш психологічні травми навіть врахувати як ти комах боїшся це вже ознака захворювання ти звик щ дитинства так але ти непоняв шо тут ж люди розумніші і вже давно прожили те що ти зараз чудишсамое забавное шо он свои проблемы на других экстраполирует
От все що ти можеш сказати це всі твої аргументи ....ти мелкий і брехливий гномлох старый пиздуй спать, ты тут никому не интересен и токсичен
Можно я присоединюсь к твоим словам.лох старый пиздуй спать, ты тут никому не интересен и токсичен
не трогай говно - оно и вонять не будет, так что пусть в своей токсичности захлебнетсяМожно я присоединюсь к твоим словам.
Мне просто в принципе добавить нечего
А ти ...ладно лікуйся до тебе ще іде час ....Я розкажу свою версію чого Тюлька або сельодкаЧто есть то есть
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.