В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ебать я кароче сигу решил покурить под кодычем , блеванул в окно, пришлось вытирать

Щоб йогу практикувати бро це треба мати внутрішній настрой а який там настрой якщо вони сидять тут за дозу або пару бачей ахха
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нуклеон нормальний тіп це ви всі неправильні
В чем он нормальный

да

точно так

Кто бы мне наркотиков дал бы а аа а аа?????

Или денег по больше на наркотики )

не трогай говно - оно и вонять не будет, так что пусть в своей токсичности захлебнется
Саме так це так просто сидіти за монітором всіх обсирати жаллватись на ничеу адміністрації форумів аххха і головне пише такі речі такий вже він аххаа ааааа я неможу як можна бути такою гієною наговарювати на людей бо вони заходять на флуділки то він як дворняга кидається а получить по зубах зразу адмвнам пише.....Ти хлопче знай поки я тут ти будеш постійно розаблочон)))) Ти намоч неиожеш навіть сформулювати гідну відповідь ти все що можеш це це бе ме в пару слов

Саме так це так просто сидіти за монітором всіх обсирати жаллватись на ничеу адміністрації форумів аххха і головне пише такі речі такий вже він аххаа ааааа я неможу як можна бути такою гієною наговарювати на людей бо вони заходять на флуділки то він як дворняга кидається а получить по зубах зразу адмвнам пише.....Ти хлопче знай поки я тут ти будеш постійно розаблочон)))) Ти намоч неиожеш навіть сформулювати гідну відповідь ти все що можеш це це бе ме в пару слов

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу