В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

пздц я теряюсь нах

Шо тобі понятно те що ти вроде нормальний але граєш під чужі дудочки я ж наблюдаю за тобою ти тупо помінявся був норм а зараз став похожий на них
Честно, потому что чем-то адекватным ты перестал быть

IvanGroznuj ото у тебя очко бомбануло, аж в польше наверное услышали
а вот будку жалко, зимой на улице неприкольно жить
А ця мелоч сьогодні нарешті відкрила всі свої слабкі місця ахха аххаа всі сама здала всіх навіть не підозрюючи того ботмеле мітлою не думаючи...

Твій найбільший страх що тебе забанять на форумах.....

Обожнюю квіти

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Повідомлення об'єднано автоматично:

Скільки мінета було за ці квіточки ахза які зараз тьолки рубльові ахза

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

бедный сольтерьер

ну чтож

стоим у глазка 24 часа челлендж

Честно, потому что чем-то адекватным ты перестал быть
Ти це гооворишбо тобі так говорять
Чи ти так говориш бо тобі так треба говорити .....Я самий адекватний і самий нормальний і самий чоткий і надьожний.....я сказав зробив
А не вішають мені лапшу і потім щей кричать шо це поганий аххха знайте може відношення пропорційно вашому до мене я справедливий і я знаю суть і як має бути а те що тут у вас це те саме що туалетна бумага в унітазі .....всі сидять за меніторамм і гераклів щ себе строять вмі такі йо ти чо...а забери монітор вживу то єбааать коопать.....Бе Ме
Візьми цього Генку Гієнку тож навіть по фото було видно ахххааа шо він реально потужний такий мужик шо ну боя прямо Сталлоне в третій часті Рембо .....аххха Тому я подивився на вас і зрозумів якщо так то я буду так і по своєму

лох старый пиздуй спать, ты тут никому не интересен и токсичен

самое забавное шо он свои проблемы на других экстраполирует
А ти привик з дитинства що всі винуваті тількі не ти ...тебе походу піздили добре і дома і в школі ти маєш психологічні травми навіть врахувати як ти комах боїшся це вже ознака захворювання ти звик щ дитинства так але ти непоняв шо тут ж люди розумніші і вже давно прожили те що ти зараз чудиш
Повідомлення об'єднано автоматично:

лох старый пиздуй спать, ты тут никому не интересен и токсичен
От все що ти можеш сказати це всі твої аргументи ....ти мелкий і брехливий гном

это все изза того что вы не спите все вот и злые

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу