Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ти це гооворишбо тобі так говорять
Чи ти так говориш бо тобі так треба говорити .....Я самий адекватний і самий нормальний і самий чоткий і надьожний.....я сказав зробив
А не вішають мені лапшу і потім щей кричать шо це поганий аххха знайте може відношення пропорційно вашому до мене я справедливий і я знаю суть і як має бути а те що тут у вас це те саме що туалетна бумага в унітазі .....всі сидять за меніторамм і гераклів щ себе строять вмі такі йо ти чо...а забери монітор вживу то єбааать коопать.....Бе Ме
Візьми цього Генку Гієнку тож навіть по фото було видно ахххааа шо він реально потужний такий мужик шо ну боя прямо Сталлоне в третій часті Рембо .....аххха Тому я подивився на вас і зрозумів якщо так то я буду так і по своєму
А ти привик з дитинства що всі винуваті тількі не ти ...тебе походу піздили добре і дома і в школі ти маєш психологічні травми навіть врахувати як ти комах боїшся це вже ознака захворювання ти звик щ дитинства так але ти непоняв шо тут ж люди розумніші і вже давно прожили те що ти зараз чудиш