В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Так буває, саме цікаве почнеться весною, в грудні підпишуть мир, весною буле спалах вірусу Х всіх будуть вакцинувати і ставити штампи і кого не буде того не будуть пускати в магазини ...це вже буде не тестування корони а вже повний спектакль ))) чому ніхто не задумався про те що мають вакцинувати дівчаток від 12 років від папіломи якоїсь і чому 12 років тому що саме гормонально дівчинка формується це її роблять без плідною...можете сміятися я маю дуже критичне мислення я завжди читаю між строками))
Я и смеюсь, Иммануил Кант диванный;)

Я и смеюсь, Иммануил Кант диванный;)
Я не пророк я просто розмишляю правильно, вони вже тестували все як в біблії сарана була, вірус був, тепер війна ,але вже потрібна війна не тут...бо не поканало, зараз цифрвізвція і штрих коди ну кароче головне бачити як потрошку воно все піджимає)))

Я не пророк я просто розмишляю правильно, вони вже тестували все як в біблії сарана була, вірус був, тепер війна ,але вже потрібна війна не тут...бо не поканало, зараз цифрвізвція і штрих коди ну кароче головне бачити як потрошку воно все піджимає)))
Походу ты опять перепил

Ні я вже просто немаю сил тримати в собі правду ....Я не розумію в що ви вірите...не вже небачите всю істину)
Ок, не держи. Но я твою ахинею не буду читать больше. Такого бреда я давно не слышал

Инопланетяне ещё должны прилететь
А саме цікаво що не має космосу всі ці технології нам переконанні із іншими земель тридев'яте царство три десяте господарство, або загадайте капітана Немо і його наутілус корабель, чи згадайте Термінатор фільм тоді ще дронів не було і ИИ теж в зараз як?))) Думайте
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ок, не держи. Но я твою ахинею не буду читать больше. Такого бреда я давно не слышал
Ну то розкажи мені в чому я помиляюся))) Ніхто не дакаже мені що є космос бо там ніхто не був з вас і ніхто не скаже мені що немає купола бо ніхто не бачив в я вірю тількі собі якщо стосується таких речей ....
Можете вірити в корону вакцини колоться і дальше вірити в бога чмошного

А саме цікаво що не має космосу всі ці технології нам переконанні із іншими земель тридев'яте царство три десяте господарство, або загадайте капітана Немо і його наутілус корабель, чи згадайте Термінатор фільм тоді ще дронів не було і ИИ теж в зараз як?))) Думайте
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну то розкажи мені в чому я помиляюся))) Ніхто не дакаже мені що є космос бо там ніхто не був з вас і ніхто не скаже мені що немає купола бо ніхто не бачив в я вірю тількі собі якщо стосується таких речей ....
Можете вірити в корону вакцини колоться і дальше вірити в бога чмошного
Чого ти такий злий на світ, на людей і Бога обізвав??? Бро ти можеш вірити в що вважаєш за потрібне ,це твоє і тобі з цим жити. Не шукай кругом найобку, так легше жити.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу