Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Ребята шо там власти пиздят как всегда все хорошо? Бо тут нету та и заберают телефоны ,сегодня вот выходной я аж в ахуе шо дали не на час а на целый день
Ребята шо там власти пиздят как всегда все хорошо? Бо тут нету та и заберают телефоны ,сегодня вот выходной я аж в ахуе шо дали не на час а на целый день
Шоб ты понимал братик все уже по 3 разу по 4к пришло а нам 7 с 81 бригады 90бат 3рота залупу на воротник про нашу роту такое блять говорят шо они хуже ашистов их не кто не любит они отбитые беспредельщики
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.