LoneDeVlone
Гуру
Это после того как выиграл в минуткеЯк минутка міняє людину одразу аватарку Вол Стрит
Это после того как выиграл в минуткеЯк минутка міняє людину одразу аватарку Вол Стрит
Сарказм, у меня тожеКакое счастье!
В первую очередь нужно любить себя)Сам себя не похвалишь, никто не похвалит
andrik1488 какого хуя броЛови посыл
Какое счастье что ты тут!Какое счастье!
Та я думаю як ти спати будеш коли прийде пора підвязатм аххааадесь 6 плюс мінус а шо?
Нуклеон ти вже заробив трохи грошей бачу ти кругом по форумах значить почав косити вжеСарказм, у меня тоже
Я только на 2 форумах и всеТа я думаю як ти спати будеш коли прийде пора підвязатм аххааа
Повідомлення об'єднано автоматично:
Нуклеон ти вже заробив трохи грошей бачу ти кругом по форумах значить почав косити вже
Не зможе вин спати, а ти шо хотив тьолке на ебло насратиТа я думаю як ти спати будеш коли прийде пора підвязатм аххааа
Нуклеон ти вже заробив трохи грошей бачу ти кругом по форумах значить почав косити вже
Я вже не такий злочинець як раніше ахха я тепер на горщик хожуНе зможе вин спати, а ти шо хотив тьолке на ебло насрати
Та ладно, попадеться любительница - опять начнешь)Я вже не такий злочинець як раніше ахха я тепер на горщик хожу
Уже я до себе цих чортиць з бесовским духом не пвдпущу все табу...я дав слово тількі дрочка...і то хочу зав'язати назавжди з цим приколомТа ладно, попадеться любительница - опять начнешь)
Бабкі не проблємаЯк минутка міняє людину одразу аватарку Вол Стрит
Так це ж уже на одному аквалацщері можна в місяць мати норм а ти на двох....ти вже маєш мамі подарунки купуватиЯ только на 2 форумах и все
Как ти провели летоКак же быстро проходит лето..
Хтось казав, що як буде мати 40к лайків, то зробить конкурсТак це ж уже на одному аквалацщері можна в місяць мати норм а ти на двох....ти вже маєш мамі подарунки купувати
Как ти провели лето
Взглядом
Та какие подаркиТак це ж уже на одному аквалацщері можна в місяць мати норм а ти на двох....ти вже маєш мамі подарунки купувати
Как ти провели лето
Взглядом
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.