Та у меня в дие уже виконавче провадженняНахуй шли, сейчас война и можно только тело кредита платить, или вообще нахуй за наглость, за полторушку точно судится не будут
Та у меня в дие уже виконавче провадженняНахуй шли, сейчас война и можно только тело кредита платить, или вообще нахуй за наглость, за полторушку точно судится не будут
Удали диюТа у меня в дие уже виконавче провадження
Якщо не в банку і це онлайн кредіт міняй картку телефона і забудь а мама хай скаже що неадекват і забудь..якщо є картка шо ти шизік нічого тобі не будеЛучше вообще кредиты не брать
Взял 1500 грн
А платить надо 16к
Ебануться..
Так же как и я, моя школаЯкщо не в банку і це онлайн кредіт міняй картку телефона і забудь а мама хай скаже що неадекват і забудь..якщо є картка шо ти шизік нічого тобі не буде
Повідомлення об'єднано автоматично:
От в мене нічого немає хіба носки і труси свої я голодранец
Та не, я выплачуУдали дию
июнь тупо укралиКак же быстро проходит лето..
Есть такое.июнь тупо украли
с этими дождями ебаными
Есть справка что я шизик с 2019 годаЯкщо не в банку і це онлайн кредіт міняй картку телефона і забудь а мама хай скаже що неадекват і забудь..якщо є картка шо ти шизік нічого тобі не буде
От в мене нічого немає хіба носки і труси свої я голодранец
Круто..а тобі якісь рецепти на препарати такі як лірика чи ще якісь там виписують?Есть справка что я шизик с 2019 года
Я нейролептики принимаюКруто..а тобі якісь рецепти на препарати такі як лірика чи ще якісь там виписують?
Це аптечні препарати?Я нейролептики принимаю
Кветирон, азапин, флюанксол депо
ДаЦе аптечні препарати?
Та такое что-тоВы что ещё не разошлись![]()
Гудок такой себеТут собрались лишь те кто любит когда жопа стреляет воздухом
Ждите когда я вас разгонюТа такое что-то
А че ты мне на лиге писалаТопим
Вы что ещё не разошлись![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.