I hate lies
Гуру
Бро 50 к і буле конкурс...я ж памятаюХтось казав, що як буде мати 40к лайків, то зробить конкурс![]()
Бро 50 к і буле конкурс...я ж памятаюХтось казав, що як буде мати 40к лайків, то зробить конкурс![]()
Бабкі не проблєма![]()
+ Тоже нах не нада те извращения, только псих травмы от них потомУже я до себе цих чортиць з бесовским духом не пвдпущу все табу...я дав слово тількі дрочка...і то хочу зав'язати назавжди з цим приколом
То я весь такий в шерстіАххааа аххааа
Ты ж писал что начал откладывать на жильеТа какие подарки
Мне на сигареты не хватает
Я сам не понял если чстнandrik1488 какого хуя бро
Та вони стількі енергії з мене висосали все тепер все собі любімому...даному жлобу який постійно рахує гроші нерозуміє що в них свої нужди на які треба мої гроші бо їхні то для її аххааа і я ще десь місцями вівся а потім як поняв що пашлі нахуй аххааа то ще я жив на халяву...бо ж сучки пісюна хочуть а йобар був знатний...+ Тоже нах не нада те извращения, только псих травмы от них потом
То ж бач на сигарети не хватаєТы ж писал что начал откладывать на жилье
Мне сначала нужно заплатить долг по кредиту 16кТы ж писал что начал откладывать на жилье
Откладає муха личинкуТы ж писал что начал откладывать на жилье
++Та вони стількі енергії з мене висосали все тепер все собі любімому...даному жлобу який постійно рахує гроші нерозуміє що в них свої нужди на які треба мої гроші бо їхні то для її аххааа і я ще десь місцями вівся а потім як поняв що пашлі нахуй аххааа то ще я жив на халяву...бо ж сучки пісюна хочуть а йобар був знатний...
Повідомлення об'єднано автоматично:
То ж бач на сигарети не хватає
Але єдине що реально жаль що не вернути того що втратив через свою похоть...але насрать...
И Сколько уже выплатил?Мне сначала нужно заплатить долг по кредиту 16к
А потом уже буду откладывать на жилье
Что не делается все к лучшему, я так живуАле єдине що реально жаль що не вернути того що втратив через свою похоть...але насрать...
Яке виплатив взяв ще один щоб виплатить другий який взяв щоб виплатить першийИ Сколько уже выплатил?
Ни сколько..И Сколько уже выплатил?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Что не делается все к лучшему, я так живу
Делал так с МФО, хуевая идея и не на долгоЯке виплатив взяв ще один щоб виплатить другий який взяв щоб виплатить перший
Это печально, такими темпами хз сьедешь ли в 30, один варик ко мне ехать, но я еще месяцок и сам кв отпидорю то уже не надо будет)Ни сколько..
Нахуй шли, сейчас война и можно только тело кредита платить, или вообще нахуй за наглость, за полторушку точно судится не будутЛучше вообще кредиты не брать
Взял 1500 грн
А платить надо 16к
Ебануться..
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.