Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Мне похуй пусть делают следующую рулю по паспортным данным, мне скрывать нечего. Пусть наркеты трясутся, видел тут есть парочка любителей острых шприцов.
Мне похуй пусть делают следующую рулю по паспортным данным, мне скрывать нечего. Пусть наркеты трясутся, видел тут есть парочка любителей острых шприцов.
Ну темп неплохой кстати в топке.
Но блять вот тупо 4-5 тех же лиц пишут. Я тут третий день плотно втыкаю, и диву даюсь, как потом всплывают все на рулю, моментально...
Но блять вот тупо 4-5 тех же лиц пишут. Я тут третий день плотно втыкаю, и диву даюсь, как потом всплывают все на рулю, моментально...
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.