В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Є таке розуміння як набивати смс і для коефіцієнта, і не тобі вирішувати сидіти мені тут чи ні моє смс не грає ролі якби ти читав правила то знав би про це а ти просто аби шо небуть ти мульт і це факт
Правила для того щоб їх не читали (

Є таке розуміння як набивати смс і для коефіцієнта, і не тобі вирішувати сидіти мені тут чи ні моє смс не грає ролі якби ти читав правила то знав би про це а ти просто аби шо небуть ти мульт і це факт
Активність в темі мінімальна була всю ніч ( макс 100 повідомлень можна було плюсанути за всю ніч які набиваются за пів години коли народ активніший

Вкладення

• IMG_2662.jpeg
    IMG_2662.jpeg
    33.9 КБ · Перегляди: 0
Хоча я шось хуйню накритив собі шо це твій мультиаккаунт бо ти би міг просто з нього перебивати а з основого не сидіти

• Haha
Реакції: I hate lies

I hate lies

Балів: 10
    Веселий ти хлопець
Активність в темі мінімальна була всю ніч ( макс 100 повідомлень можна було плюсанути за всю ніч які набиваются за пів години коли народ активніший
Правильно я прокинувся і пішла жара...тому так воно пропав сон

Шо попальным флудом с нормальным активом 5к набивалось за пару. Часов)

Шо попальным флудом с нормальным активом 5к набивалось за пару. Часов)
я ж поэтому и накрутился . актива нету , а он всю ночь в сидит в теме с минимальной активностью без возможности участи в 15 минутке

Буває так вскакуєш від сну наче півень клюнув
Гарну схему організували менівже двоє кажуть що ти мій мульт, а один що той в масці русо турісто тоже мій мульт, я за мультований капець

Гарну схему організували менівже двоє кажуть що ти мій мульт, а один що той в масці русо турісто тоже мій мульт, я за мультований капець
Тю, таке шось видумують. Чого б це, наче в тебе рук зайвих є. Або ше схожість якусь бачать.
Тай таке воно

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу