В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Хочу увидеть taiga в Батальйоне "Братство"!
А ты кстати какого вероисповедания?

Хочешь сказать, тот что стоит в планке 10 минут - прохуярит на изи 20км пешком с грузом на плечах и руках?
ну встань постой, это отличная тренировка выносливости, не прохуярит конечно, для этого надо отдельно кардио тренировать и ноги, сравниваешь теплое с мягким

ну встань постой, это отличная тренировка выносливости, не прохуярит конечно, для этого надо отдельно кардио тренировать и ноги, сравниваешь теплое с мягким
Та я знаю бро, шо это на выносливость нехуйово в своём роде. На терпимость и так далее.
Но не столько, шоб прокачаться для боячки.

Я ж кажу системний раб робить собі липову справку шо він хронічн ц шизоїд думаючи при цьому, що матиме привілегіїї аххааа ти головне підпиши бумажки і надійся, і він в свою перемогу аххааа аххааа
Це як модна бути таким щоб продати себе за бумажку не знаючи при цьому що підписав аххааа аххааа
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бля Кекс не гони аххааа ну реально
Какую бумажку? Куда продал? Что ты за хуйню несешь поплавленый Даун? Даже солевики в телеге адекватнее тебя, пиздуй проспаться, чудовище интернетное

Та я знаю бро, шо это на выносливость нехуйово в своём роде. На терпимость и так далее.
Но не столько, шоб прокачаться для боячки.
так я и не говорил что 10 минут простоял, и все, сразу в гур забрали, просто как один из элементов по требованиям упомянул, потому что как раз и не знаю что именно там за требования

так я и не говорил что 10 минут простоял, и все, сразу в гур забрали, просто как один из элементов по требованиям упомянул, потому что как раз и не знаю что именно там за требования
Элитное управление сам подумай

Как один из элементов - конечно планка это +.
Я тебе скажу так - срез людской комплектации в ГУР такой, что в ОСНОВНОМ ты не увидишь там прям качков. Вот прям в 90%.
Но, но, во внутреннем физическом, и духовном - это проявляется уже соооовсем по другому🫡

ты реально так плох в пост-иронию бро? Все началось с того прикола про живую рыбу и наитие, про то что люди травоядные; и там я поставил эмодзи кукурузы 🌽; а как называют спелый плод кукурузы? Верно — кочерыжка. Только и всего. Проблема не во мне, а в твоей слабом словарном запасе и больном самомнении; я ничего не опошлял нарочно, и уж тем более не пытался тебя задеть или унизить, по правде говоря, ты мне вообще до пизды и никак не интересен, я тут только ради себя любимого. Всё? Конфликт исчерпан? Надеюсь, что да, ведь ты изрядно за сегодня меня подзаебал своим вяканьем, peace ☮️✌🏻
Ти мене принизити іди і
Їж своє м'ясо і свою картоплю разом вареною кочеомжкою і не перекилдай своє життя бентежне на інших ти бот який має програму дом РАБота м'ясо пиво таранька думаєш що ти мене чимось задів ))) не вішай собі корону, ти є ніхто інший як раб системи програма садочок школа інститут РАБота пару грн і все корона при цьому ти готовий вбивати кроликів, поросяток, козульок, і все інше що тобі без розуму і душі нав'язали, заради того щоб пожрати і поспати, при цьому думаючи, що ти вінець творіння, нерозумвючи, того як мучаться тварини і живі творіння коли їх ріжуть вбивають і тому подібне, ти хочеш себе перед всіма показати який ти перець, то хоть лусни мені пофіг, я бачу тебе наскрізь мені багато непотрібно, щоб відчути твоє гниле єство, я тебе відпускаю як пусту лодку в океан, перед кармою всі рівні, на здоров'я продовжуй все роти так як ти вважаєш за потрібне))) не ти перший не ти останній ))) головне пам'ятай мої емоції залежать від мене а твої я вже первірив ти немочне

Ти мене принизити іди і
Їж своє м'ясо і свою картоплю разом вареною кочеомжкою і не перекилдай своє життя бентежне на інших ти бот який має програму дом РАБота м'ясо пиво таранька думаєш що ти мене чимось задів ))) не вішай собі корону, ти є ніхто інший як раб системи програма садочок школа інститут РАБота пару грн і все корона при цьому ти готовий вбивати кроликів, поросяток, козульок, і все інше що тобі без розуму і душі нав'язали, заради того щоб пожрати і поспати, при цьому думаючи, що ти вінець творіння, нерозумвючи, того як мучаться тварини і живі творіння коли їх ріжуть вбивають і тому подібне, ти хочеш себе перед всіма показати який ти перець, то хоть лусни мені пофіг, я бачу тебе наскрізь мені багато непотрібно, щоб відчути твоє гниле єство, я тебе відпускаю як пусту лодку в океан, перед кармою всі рівні, на здоров'я продовжуй все роти так як ти вважаєш за потрібне))) не ти перший не ти останній ))) головне пам'ятай мої емоції залежать від мене а твої я вже первірив ти немочне
Санта-барбара, вже аж читати важко😂

Ти мене принизити іди і
Забагато пояснюєш.
Обясняешь - значит задело, виновен.
Спокійно топимо і піздєц.

Ти мене принизити іди і
Ааааа бож слишком много несуразного тупого текста на суржике, читать больше 5 секунд не смог, надеюсь ты там не плачешь и больше меня беспокоить не будешь, пока пока, хорошего дня 👋🏻👋🏻👋🏻

Санта-барбара, вже аж читати важко😂
Правду завжди тяжко читати

Забагато пояснюєш.
Обясняешь - значит задело, виновен.
Спокійно топимо і піздєц.
Хай читає мені в прикол пояснювати

Ааааа бож слишком много несуразного тупого текста на суржике, читать больше 5 секунд не смог, надеюсь ты там не плачешь и больше меня беспокоить не будешь, пока пока, хорошего дня 👋🏻👋🏻👋🏻
Тяжко правду читати така система не має витримки читати істину тому краще видихай

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу