Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я ж кажу системний раб робить собі липову справку шо він хронічн ц шизоїд думаючи при цьому, що матиме привілегіїї аххааа ти головне підпиши бумажки і надійся, і він в свою перемогу аххааа аххааа
Це як модна бути таким щоб продати себе за бумажку не знаючи при цьому що підписав аххааа аххааа
Свої поради лиши собі, бо ти зі своїми комплексами кочерижки, страдаєш і думаєш, що , коли кричати всім що в тебе кочерижка всі повірять що це прикол, ))) сюрпрайз він тому і є сюрпрайз
ты реально так плох в пост-иронию бро? Все началось с того прикола про живую рыбу и наитие, про то что люди травоядные; и там я поставил эмодзи кукурузы ; а как называют спелый плод кукурузы? Верно — кочерыжка. Только и всего. Проблема не во мне, а в твоей слабом словарном запасе и больном самомнении; я ничего не опошлял нарочно, и уж тем более не пытался тебя задеть или унизить, по правде говоря, ты мне вообще до пизды и никак не интересен, я тут только ради себя любимого. Всё? Конфликт исчерпан? Надеюсь, что да, ведь ты изрядно за сегодня меня подзаебал своим вяканьем, peace