я сиджу вдома і згадую як в ночі на моциках по Києву ганялиТа штраф 17к неохота платити за порушення коменди
я сиджу вдома і згадую як в ночі на моциках по Києву ганялиТа штраф 17к неохота платити за порушення коменди
а чого за порушення коменди тільки а за шишечки чи їх одразу у куща?Та штраф 17к неохота платити за порушення коменди
В такому разі можна урвати джекпота чого за порушення коменди тільки а за шишечки чи їх одразу у куща?
лобковые дядьки)"Дорослі дядькі" = миші.
Ніхуя не дорослі значить.
Читаючи оці історії аля "пригнути в кропиву, бо здалось що бусік їде" або "в магазин побіг перебіжками швиденько бо здалось що тцк йде", а насправді просто любий рандомний військовий в формі ≠ тцк. Тіпи попаяні на хуйні.
One way ticketа чого за порушення коменди тільки а за шишечки чи їх одразу у куща?
Я уже подлетаю братик, уже близкоПереглянути вкладення 92733 и тебе не хворать, присаживайся, бiдосю, чайка заварим
Я ніразу мусорам не попадався за таку хуйню то не знаю і не хочу знати. Ну попадеш на всі бабки. Але похуй на них сиджу вогонь палю ловлю рибу, напалився з другом пʼєм пивко жизнь малінаа чого за порушення коменди тільки а за шишечки чи їх одразу у куща?
Я тоже раньше хотел назвать сына так, но потом назвал себя)А мы с мужем хотим назвать сына Паликарп
Бички знайти. Або вломитись у рандомну хату.чи можна десь її знайти зараз питання риторичне
Берем пивко і підем на село через трохи нам зараз тіп винесе пару сіг ще посидим на біседочціБички знайти. Або вломитись у рандомну хату.
А где чайок? Я ж прилетел, как-то не красиво получилосьПереглянути вкладення 92733 и тебе не хворать, присаживайся, бiдосю, чайка заварим
НУ ТО Й ВЙО
21 @Паликарп (во имя @Devil )
Лол и мое читыри выиграло я балдею бом бом ну вы индейцы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.