Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Мені казали один раз візьмеш айфон в руки і ти не зможеш більше відірватися, Барський телефон для понтів, з камерою від самсунг і процесором від кітайської фірми мені самсунг немає кращого
Мені казали один раз візьмеш айфон в руки і ти не зможеш більше відірватися, Барський телефон для понтів, з камерою від самсунг і процесором від кітайської фірми мені самсунг немає кращого
та ойфон на роки. Адроїд лагати починає через 3 роки. А айфон 8 у мене вже 6 років... Досі все норм тільки акумулятор замінити просить.
Андоїд прикольний тим що обмежень нема ніяких. Можна качати рут права й ігри зломані. В айфоні тихо навушники грають і голосніше ніяк не можна зробити бо тіпа за здоровʼя перетинок піклуються в епл шоб не оглох. Цікаво що в кращі в плані безпеки. Я чув що гугл піксель. Від мусора я чув що на любе устройство прослушка ставиться