• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

на горе стоит кирпич
Красной армий боец
ну и пусть себе стоит
может там его гнездо
Маленький мальчик в речке купался
С высоковольтки провод сорвался
Ток в этом проводе сильно крутой
Мальчик бежал по воде как святой

Добре визнаю можливо рибак рибака бачить здалека, але на перший погляд я відчув запах гнилості і це мені так щось пригвдало, а тепер пост модерн відкрив всі очі мені на цю картину акварельної біди. Але якщо вже страждати то так щоб всі навкруги сміялися а не плакали. І не так щоб тебе розривало на шматочки, а так щоб це були ліки твої і кусочки збирали до купи як пазли у групі.

Нахуй та нова щирість, якщо модерн це люте гівно, пост це швидше тост а модерн це як олд фешн стакан. В нього ми лиєм те від чого нам легше забутись ніж пробудитись сповна
Лей свое пафосное говно хоть сразу на губы. Такие гуманисты как ты колонизировали "недоразвитые" народы, подсаживали Китай на наркату, начинали мировые войны, и искали гностиков-очкариков по всей Камбодже)

Маленький мальчик в речке купался
С высоковольтки провод сорвался
Ток в этом проводе сильно крутой
Мальчик бежал по воде как святой
Сьогодні поїде поїзд на юту, привезе він всім добра і уюту

Добре визнаю можливо рибак рибака бачить здалека, але на перший погляд я відчув запах гнилості і це мені так щось пригвдало, а тепер пост модерн відкрив всі очі мені на цю картину акварельної біди. Але якщо вже страждати то так щоб всі навкруги сміялися а не плакали. І не так щоб тебе розривало на шматочки, а так щоб це були ліки твої і кусочки збирали до купи як пазли у групі.
Ебать нормальное чтото ты употребляешь.....

Лей свое пафосное говно хоть сразу на губы. Такие гуманисты как ты колонизировали "недоразвитые" народы, подсаживали Китай на наркату, начинали мировые войны, и искали гностиков-очкариков по всей Камбодже)
Гуманіст? Ти вважаєш я гуманіст?

Шо случилось? Чего кипишь?

Лірика
Повідомлення об'єднано автоматично:

Працює видавництво ПРСВІТА
Я ее не понимаю
Повідомлення об'єднано автоматично:

Працює видавництво ПРОСВІТА
Чего чего?

Бля пацани, та увіруйте ви, чи не розумієте Ви, що через вашу халатність до діла святого, гинемо всі МИ? Чи думаєте жарти це все юзати гру, слова, т.д. і т.п. бо бачите що віртуальний світ тягне вас туди куди вже вийти не вийде нікому, чи не думали ви, можливо це сенс божий, жеш всі ми так спішимо кудись куди не знаємо чи варто взагалі йти? Короче пацани... Дайте дупля, граються всі, але краще миритися поки не пізно, бо в кінці... Дійсно залишимося всі в цій ріці..

Я впевнений всі ви вже біблію перечитали сто разів, але чи дійсно зрозуміли її ви прислів

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу