Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Когда ты уже сдохнешь!!
ЗАЕЕЕЕЕБАЛ;-
Топишся - топишся.. НИКАК НЕ УТОПИШСЯ !
ТО ЛИ ПИЗДИШЬ!!
ТО ТО ЛИ
IN YOUR EMPTY, BRAINS
Еnd then , in you BLACK HOLE - СТРАШНО- КРАСИВО ВО ВСЮ.. СИЛА...!!
ZALUPppa-ЛУПИШЬСЯ!?!?
ПРИЗНАЙСЯ, ТЫ !?
"Multy TOOLS-авая КрАсНаПёрРаЯ Ты-Гы ШляппА!!
И паралель я проведу к тому что я тоже не красава далеко! Свое бревно прекрасно вижу!
Отталкиваясь от него, сейчас времеено летаю а так то плыву и знаю ! ...
Что ПоКа Будут Рождаться подобные Тебе ОУУ-шиибки! природы.. Био-мусорные! КУСКИ, Недоразвитой червиво-поголовной Крысо-подобие КУРВА- ПЛАСТ-МаСсЫы!!!
Я буду в здравии и с знание приобрету...
А ты тем временем топись, на Хую болтайся, в мозг долбись -
И нее ЗДАВАЙСя!!! Уровень Говн_аа__
снача.. под себя;
потом под
стол
, мчись уринотерапией умывайся и акупунктурно самоуничтожайся Об стену бейся !!!
Лаааадноо шучу Бро НЕ ЗДАВАЙСя Идёшь к успеху Валето Падонского КУРВА- АНАЛЬНОГО, ЧЕРНОГО МУСАРНО6О ПЛЫВУЩЕГО ОЛ ИНКЛЮЗИВ ПАКЕТА!!!
Блять, короче тобі лікуватися надо, попий еспумізан шолі бо ти сука вздувся нахуй, без обід але своїм мемом ти задіваєг не тільки того до кого звертаєшся а всю екосистему навкруги, можливо це і мене стосується, але хуй зна все в порівняннях. Короче овер дохуя емоджі, а от римб нехуйовий чьо
Блять, короче тобі лікуватися надо, попий еспумізан шолі бо ти сука вздувся нахуй, без обід але своїм мемом ти задіваєг не тільки того до кого звертаєшся а всю екосистему навкруги, можливо це і мене стосується, але хуй зна все в порівняннях. Короче овер дохуя емоджі, а от римб нехуйовий чьо
Та блять, я вже знаю шо кажу, і похуй шо я менший за людину яка поезію так галімо юзає. Якщо вже юзати то так щоб вуха квітли немов квітка у вазі, ане гавно в унітазі. Все ж поезія це про любов а не смерть і позорну ілюзію влади, і сили в руці що щосили хоче попусти якомога більше людей , проте моя думка проста як вітерець серед білого дня, хто меча піднімає від меча й гине щодня, те саме стосується поезії лютої й хлої без віри у слові. Вона нищить нутро а не дає пізнання всього сущого добра і зла
Та блять, я вже знаю шо кажу, і похуй шо я менший за людину яка поезію так галімо юзає. Якщо вже юзати то так щоб вуха квітли немов квітка у вазі, ане гавно в унітазі. Все ж поезія це про любов а не смерть і позорну ілюзію влади, і сили в руці що щосили хоче попусти якомога більше людей , проте моя думка проста як вітерець серед білого дня, хто меча піднімає від меча й гине щодня, те саме стосується поезії лютої й хлої без віри у слові. Вона нищить нутро а не дає пізнання всього сущого добра і зла
Нахуй та нова щирість, якщо модерн це люте гівно, пост це швидше тост а модерн це як олд фешн стакан. В нього ми лиєм те від чого нам легше забутись ніж пробудитись сповна