В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

В первую очередь да. А так по вайбу ощущается что тут у всех проблемы, разве что у десперадо сложно считать он постоянно шутит.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я в детстве очень стеснялся потом принаглел но тоже не прям до комфортного уровня
Аналогично

• Вподобайка
Реакції: GIRL
А я наоборот в детстве ходил хуем махал по улице, уже попустило но тоже не прям до комфортного уровня

• Love
А я наоборот в детстве ходил хуем махал по улице, уже попустило но тоже не прям до комфортного уровня
Дьявол машет хуем на глазах бабули
Повідомлення об'єднано автоматично:

Малиновый звон

Отже пішли ми із дідом по сусідських курей мені сім рочків. А в сусіда того пес ще був старий такий же майже не ходив. Старший навіть за мене.

• Вподобайка
Пес помолодел думаю как увидел соседей что по курей пришли

• Вподобайка
Кури почали так сильно каохтать та бігати що пес помер. Лікарі казали що серце не витримало того гармидеру. Але курятина була смачна.
в мене подібний випадок. Якось випустили собаку з цепку, ну нехай побігає, відчує свободу. То тей пес поки бігав та вгриз 3 курей сусіда, Матвій, син брата, років 7 дитина, залізла до будки, то коли собака повернулась загризла й малого.

• Вподобайка
в мене подібний випадок. Якось випустили собаку з цепку, ну нехай побігає, відчує свободу. То тей пес поки бігав та вгриз 3 курей сусіда, Матвій, син брата, років 7 дитина, залізла до будки, то коли собака повернулась загризла й малого.
А пес що потім?

собаку четвертували, сусіду пику напекли, бо мала совість людина, прийти та виможувати гроші за тих курей, коли дитину погризло. Страх. Доречі цей малий тоже мав зловити по сраці, неодноразово казали не лізь до собаки

В нас також сусід помер швидко, він пса любив того.

• Вподобайка

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу