• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та я не то чтобы падаю... Просто война
Блять бро ти щаєбав, слухай старшого взводу ніколи не тикай на нього пальцем і поводься з ним так ніби це твій кореш. Можливо хоч його врятуєш имхо
Повідомлення об'єднано автоматично:

Блять бро ти щаєбав, слухай старшого взводу ніколи не тикай на нього пальцем і поводься з ним так ніби це твій кореш. Можливо хоч його врятуєш имхо
Скажуть іти перший шли їх нахуй останнім шли їх нахуй, середнім ти шо хуй? Вопше нікуди не лізь якщо ти блять останній на тебе всі надії сука

Автомат це твоя колишня вроді шмара, але якщо є час повтирай її перевірте затворну раму чисть шомполом немов в очко лізеш акуратно і ніжно бо шарапнеш десь і куля нахуй полетить в очко а не вголову

Съел польский протеиновый батончик, надеюсь напрет

Патрони це твоя віра кожна куля в магазин це посил для припинення війни а не спроба когось мінусніти будуть такі думки в голові мінуснуть тебе, ти йдеш не воювати а захищати себе в першу чергу

Съел польский протеиновый батончик, надеюсь напрет
Запий кефіром, легше спати будеш

Патрони це твоя віра кожна куля в магазин це посил для припинення війни а не спроба когось мінусніти будуть такі думки в голові мінуснуть тебе, ти йдеш не воювати а захищати себе в першу чергу

Твій напарник на завданні для тебе ніхто, але якщо він впаде ти тоже впадеш, повір

Твій напарник на завданні для тебе ніхто, але якщо він впаде ти тоже впадеш, повір
І остання перед боєм ніколи сука ніколи не їбаш амфетамін чи спіди чи навіть каву хіба зранку. Протри очі попелом і помолися

І
І остання перед боєм ніколи сука ніколи не їбаш амфетамін чи спіди чи навіть каву хіба зранку. Протри очі попелом і помолися
ніколи блять ніколи про ситуацію на навчаннях чи безпосередньо на позиції не говори навіть своїм любимі мамі, бо блять вуха є всюди. Навіть пташки і то добре чують

І молися щоб тобі дали хорошу зброю бо це твоя колишня

І

ніколи блять ніколи про ситуацію на навчаннях чи безпосередньо на позиції не говори навіть своїм любимі мамі, бо блять вуха є всюди. Навіть пташки і то добре чують

І молися щоб тобі дали хорошу зброю бо це твоя колишня
З амуніції головне не бронежелети а наколінники та рукавиці і окуляри

Бажано з кастетом

Сука як мене все заєбало

Ви не повірите, хоча блять у кожного те саме, а я просто подрочити не можу...

Це мої правила, для виживання. Якщо я помру знайте я передав їх мультикексу

Я вообще в ахуе шо ее перезапустили и год существует опять
В чому проблема вопше, я до 2024 знав тільки про секту а єбатт тих форумів виявляється як тараканів під паркетом

В чому проблема вопше, я до 2024 знав тільки про секту а єбатт тих форумів виявляється як тараканів під паркетом
Розкриєш очі??? Незрячому

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу