час-полтораКто тут спец по канакухне ?
Через сколько времени должны переть кексики?
час-полтораКто тут спец по канакухне ?
Через 45 60 хв має початиКто тут спец по канакухне ?
Так Нада ж понять как кексЯ думаю может курнуть и ускорить процесс???
Він сказав штук п'ять треба..Да какую -то хуйню прислал этот Инквизитор.
Та даВ зависимости от индивидуальности обмена веществ и ещё смотря что ты хавал на пустой желудок или нет
Так оно что-то и ни туда и не сюда. И уже больше часа прошло. Вот я и думаю курнуть чуть-чуть.Так Нада ж понять как кекспрёт а так ты перемешаешь пруля
І правильно зробиш, мене молоко не брало то я курнув, а потім на колінах перед іконою стояв молився щоб відпустило,як відпустило через два дня так і перестав бути релігійним поаяв шо не помогла мені молитваТак оно что-то и ни туда и не сюда. И уже больше часа прошло. Вот я и думаю курнуть чуть-чуть.
Да он пять и прислал.Він сказав штук п'ять треба..![]()
Щось він не заходить сюдивот бы полкило шш от слона на пробу
То ти заклав іконостас щоб купить напас?І правильно зробиш, мене молоко не брало то я курнув, а потім на колінах перед іконою стояв молився щоб відпустило,як відпустило через два дня так і перестав бути релігійним поаяв шо не помогла мені молитва![]()
я у сапа 2 дня назад спрашивалЩось він не заходить сюди
А кросстолеры метовые есть?Да он пять и прислал.
Все непрущие , хоть бы одно прущее положил.
Та да а шо було робити, я здав в ломбард цепояку з хрестиком і одразу курив собі клад, то без того барахла життя стало легше...То ти заклав іконостас щоб купить напас?
Во ім'я святого Ламбардо. Амін. ХалелуяТа да а шо було робити, я здав в ломбард цепояку з хрестиком і одразу курив собі клад, то без того барахла життя стало легше...
А шо це за слон, с рыгы?я у сапа 2 дня назад спрашивал
говорит мы на секту не ногой
как то так
Да здраствує святий напасВо ім'я святого Ламбардо. Амін. Халелуя
Хоть не прокурил?Да здраствує святий напас
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.