PentaGramma
Гуру
Сорок минут, час, час з лыхуемКто тут спец по канакухне ?
Через сколько времени должны переть кексики?
Сорок минут, час, час з лыхуемКто тут спец по канакухне ?
Я думаю может курнуть и ускорить процесс???Сорок минут, час, час з лыхуем
час-полтораКто тут спец по канакухне ?
Через 45 60 хв має початиКто тут спец по канакухне ?
Так Нада ж понять как кексЯ думаю может курнуть и ускорить процесс???
Він сказав штук п'ять треба..Да какую -то хуйню прислал этот Инквизитор.
Та даВ зависимости от индивидуальности обмена веществ и ещё смотря что ты хавал на пустой желудок или нет
Так оно что-то и ни туда и не сюда. И уже больше часа прошло. Вот я и думаю курнуть чуть-чуть.Так Нада ж понять как кекспрёт а так ты перемешаешь пруля
І правильно зробиш, мене молоко не брало то я курнув, а потім на колінах перед іконою стояв молився щоб відпустило,як відпустило через два дня так і перестав бути релігійним поаяв шо не помогла мені молитваТак оно что-то и ни туда и не сюда. И уже больше часа прошло. Вот я и думаю курнуть чуть-чуть.
Да он пять и прислал.Він сказав штук п'ять треба..![]()
Щось він не заходить сюдивот бы полкило шш от слона на пробу
То ти заклав іконостас щоб купить напас?І правильно зробиш, мене молоко не брало то я курнув, а потім на колінах перед іконою стояв молився щоб відпустило,як відпустило через два дня так і перестав бути релігійним поаяв шо не помогла мені молитва![]()
я у сапа 2 дня назад спрашивалЩось він не заходить сюди
А кросстолеры метовые есть?Да он пять и прислал.
Все непрущие , хоть бы одно прущее положил.
Та да а шо було робити, я здав в ломбард цепояку з хрестиком і одразу курив собі клад, то без того барахла життя стало легше...То ти заклав іконостас щоб купить напас?
Во ім'я святого Ламбардо. Амін. ХалелуяТа да а шо було робити, я здав в ломбард цепояку з хрестиком і одразу курив собі клад, то без того барахла життя стало легше...
А шо це за слон, с рыгы?я у сапа 2 дня назад спрашивал
говорит мы на секту не ногой
как то так
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.