Меня кстати это насторожило.Вітаємо, перше повідомлення і одразу у топку, яка чудова кмітливість.
Нужно Деду валету паййечку подогнать)А не скажете как пробу альфы пвпи получить???
Хром хочет вернуть 2007 и темные времена. НостальгияДобі ден. Кто каким браузером пользуется на компе и каким блокировщиком рекламы? Что-то Chrome всё обещает и обещает uBlock выпилять![]()
Да это всё скучные вещи зачастую. А как Кекс, сколько ему обучение проходить? Пару месяцев?Так обидно вы когда говорите вот эти все программы и тому подобное я вообще ни о чём не понимаю. Не хватает Кекса чтобы мне объяснять![]()
2 сообщенья и пробу - оригинальноА не скажете как пробу альфы пвпи получить???
Круто конечно заверну л)))Нужно Деду валету паййечку подогнать)
тогда будешь солёный солёный
Ну а че там сиси мять2 сообщенья и пробу - оригинально
Да, чуваки уровня гугла вообще в хуй не дуют со своими охватами и капиталами. Ещё и НЕ монополистыХром хочет вернуть 2007 и темные времена. Ностальгия
Продовжувати дальше робити актів маємо апати та підтримувати темку тут і там шум і гам робитиПердолить не мешки воротить пиздеть не делать, делать не пиздеть_)
КрасавчикЦе точно продовжувати активно спілкуватися щоб мати мотивацію робити от і має мо те що маємо ура
Це точно продовжувати активно спілкуватися щоб мати мотивацію робити от і має мо те що маємо ура
Це точно продовжувати активно спілкуватися щоб мати мотивацію робити от і має мо те що маємо ура
Я поясню тобі!!! Для того щоб писати за пробу, для початку напиши хоть 100 смс і пробудь на форумі хоть місяць, покажи активність і тоді, коли ти попросиш пробу є шанс, що тобі її підтвердять!!! По іншому ніяк!!!А не скажете как пробу альфы пвпи получить???
Блин я думал сразу можно…:Я поясню тобі!!! Для того щоб писати за пробу, для початку напиши хоть 100 смс і пробудь на форумі хоть місяць, покажи активність і тоді, коли ти попросиш пробу є шанс, що тобі її підтвердять!!! По іншому ніяк!!!
Слушай деда дед х**** не посоветует)))Я поясню тобі!!! Для того щоб писати за пробу, для початку напиши хоть 100 смс і пробудь на форумі хоть місяць, покажи активність і тоді, коли ти попросиш пробу є шанс, що тобі її підтвердять!!! По іншому ніяк!!!
А тебе сразу девки дают?Блин я думал сразу можно…:
а зачем тебе проба, если можно сразу пойти на высокооплачиваемую работу и покупать тот пвп оптом?Блин я думал сразу можно…:
Бросай хуйню юзать всякую, соля до добра не доведутБлин я думал сразу можно…:
Соль ошибки не прощает)))Бросай хуйню юзать всякую, соля до добра не доведут
да она стоит по нынешним меркам понты.Шо вообще без вариантов купить .Грамм 300 гривен - 3 пачки сигаретБлин я думал сразу можно…:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.