Armageddon
Гуру
Гатка, даров броТопка
Повідомлення об'єднано автоматично:
Утро доброе
Гатка, даров броТопка
Повідомлення об'єднано автоматично:
Утро доброе
Раз два три, солиТопка гори
Я не высыпаюсь, я ж не сольВсе выспались ?
Я вже хімаря більше року невживаю то я думаю на дяді Федору зупинимося Віскі Фен Шишка і так по кругу...Я вже все придумав, я буду виїжджати до тебе одразу візьму пробу у Тіп Топа...я поки приїду то якраз гарячим кладом скинуть ти скажеш де краще і все одразу поїдемо знімати пробу і все панеслась..бери одразу відгул, але можем разом їздити на виклики я буду нюхати і продавати тобі інструмент . Днів 5 побуду в тебе то я думаю пробу брати треба грам 10 мінімум два грами в день нам має вистачити, але я думаю 5 грам Феди і 5 грам Дмет ...я хочу покурити кристалівДед так ты в теме
Завтрак чемпионаПайкобудкошкуркошвайко + алкоголь
ЯсноТопка гори
Да соля точно ни к чемуЯ вже хімаря більше року невживаю то я думаю на дяді Федору зупинимося Віскі Фен Шишка і так по кругу...Я вже все придумав, я буду виїжджати до тебе одразу візьму пробу у Тіп Топа...я поки приїду то якраз гарячим кладом скинуть ти скажеш де краще і все одразу поїдемо знімати пробу і все панеслась..бери одразу відгул, але можем разом їздити на виклики я буду нюхати і продавати тобі інструмент . Днів 5 побуду в тебе то я думаю пробу брати треба грам 10 мінімум два грами в день нам має вистачити, але я думаю 5 грам Феди і 5 грам Дмет ...я хочу покурити кристалів
Нихуево ты придумал. Только кто ж тебе даст 5 грамм д-мета на пробу. Та и нахуй его столько? Вам грамма хватит с головойЯ вже хімаря більше року невживаю то я думаю на дяді Федору зупинимося Віскі Фен Шишка і так по кругу...Я вже все придумав, я буду виїжджати до тебе одразу візьму пробу у Тіп Топа...я поки приїду то якраз гарячим кладом скинуть ти скажеш де краще і все одразу поїдемо знімати пробу і все панеслась..бери одразу відгул, але можем разом їздити на виклики я буду нюхати і продавати тобі інструмент . Днів 5 побуду в тебе то я думаю пробу брати треба грам 10 мінімум два грами в день нам має вистачити, але я думаю 5 грам Феди і 5 грам Дмет ...я хочу покурити кристалів
Шоби не погасло
Некоторые выпаялисьВсе выспались ?
Не не краще вже набухатисяДа соля точно ни к чему
Вот я ГОРЖУСЬ что не солился!Не не краще вже набухатися
Вот это по нашему, по сектански!Не не краще вже набухатися
Це жадні думки від голодної протягиНихуево ты придумал. Только кто ж тебе даст 5 грамм д-мета на пробу. Та и нахуй его столько? Вам грамма хватит с головой
Феди палюбе надоНе не краще вже набухатися
Доктор прописал мне пропить железо. Теперь у меня нет машины и гаражаЦе жадні думки від голодної протяги
Як анегдот
Залітає мужик в аптеку і кричить
- дайте мені таблеток від жадності, да побольше , побольше
Це навіть необговорюється....Феди палюбе надо
Ахха ахха аххаДоктор прописал мне пропить железо. Теперь у меня нет машины и гаража
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.