В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

ЗНачит это не лсд бро ))
ти про що
Повідомлення об'єднано автоматично:

Пока не отколбасит хуй что поможет ))))
ні, я тобі як колишній лікар скажу, будь-який антипсихотик припиняє дію психеделіків - оланзапін, кветіапін, клозапін, рисперидон. Я на швидкій працював, миттєво знімає всі галюцинації і пацієнт засинає

Батарея ты щв™

ЕБАТЬ КОПАТЬ, я нахавался галочки когда-то, я Бога умолял чтоб не крякнуть.
У меня в соседнем доме живет шизик)ну реально шизик)
Такой под 2 метра ростом. ГАлочку регулярно хаваеТ))а когда курнет на этаже малых гоняет по падику )))
Но он прикольный был пока ему в боях без правил не предложили участвовать (
Шас просто ходит по району голова вниз на людей ноль реакции.

перепробывав столько порнухи и не употребить самое крутое ДХМ - хотя может и не стоит не все оттуда возвращялись
я з'їв ДХМ 300 мг минулого року, тріп як тріп, схоже на кетамін, ше й запив його літрою сидру, на 5 із 10 потягне, краще вже кет купити і повноцінно гаситися

У меня в соседнем доме живет шизик)ну реально шизик)
Такой под 2 метра ростом. ГАлочку регулярно хаваеТ))а когда курнет на этаже малых гоняет по падику )))
Но он прикольный был пока ему в боях без правил не предложили участвовать (
Шас просто ходит по району голова вниз на людей ноль реакции.
в Кременчуге давненько боксер был.Его жену с ребенком троллеибус насмерть сбил.Ккуха поехала он потом против них боксировал

ти про що
Повідомлення об'єднано автоматично:

ні, я тобі як колишній лікар скажу, будь-який антипсихотик припиняє дію психеделіків - оланзапін, кветіапін, клозапін, рисперидон. Я на швидкій працював, миттєво знімає всі галюцинації і пацієнт засинає
Не знаю .Я когда то был на хате там лизер хавали так один тоже бэд словил .вызвали скорую , а в итоге нехуя ему не сделали.Типа пока хуярит лсд ниче не поможет.Разве что сбоку смотреть что бы не ебанулся с окна или еще чет.

я з'їв ДХМ 300 мг минулого року, тріп як тріп, схоже на кетамін, ше й запив його літрою сидру, на 5 із 10 потягне, краще вже кет купити і повноцінно гаситися
правду значит говорят что сеичас не тот ДХМ что был в сиропах

Не знаю .Я когда то был на хате там лизер хавали так один тоже бэд словил .вызвали скорую , а в итоге нехуя ему не сделали.Типа пока хуярит лсд ниче не поможет.Разве что сбоку смотреть что бы не ебанулся с окна или еще чет.
проблема в тому, шо на швидку дуже часто беруть студентів (і мене брали на третьому курсі), які не знають ніхуя навіть про класичну медицину, не дивлячись вже на наркотичні тріпи) реально шарять одиниці, і більшість з них звалює за кордон. Такі наші реалії.

правду значит говорят что сеичас не тот ДХМ что был в сиропах
я купував зі США robotablets, найбільш класичні табли від основного виробника; в сиропі багато домішок, від яких організм охуєває і тріп модифікується. Основне отруєння сиропами з ДХМ не від самого ДХМ, а від парацетамолу і присадок до сиропу(

Белое солнце пустыни - смотрел? Жара сидят деды в шубах и пьют чай)
Якшо не напрягатися, не рухатися, то в шубі влітку не жарко. Я колись перевіряв і носив куртку при спеці +30. Головне швидко не ходити, швидко не розмовляти і розслабити усі мʼязи , які можливо. І стається диво - тобі не жарко)))

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу