В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

А как платить? Денег нет, на работу хуй пойдёшь, тащат умирать за хуй пойми что. От меня на работе больше пользы, чем на фронте. Ебать, я от перехапа даже бегать не могу. На работу могу. Но нет, сука мне кровь из носа надо военнообликовые документы и фронт
Бро я тебе розумію))) Перше з чого я почав це перестав марафонити і вживати синтетику...тількі почалася війна я ще балувавмя поки не почали в бусіки пхати і я одразу кинув, це одразу стало простіше думати, робота не сміши одразу спригнув, сказав я не пропаду і ушов, через місяць трезвості я знайшов форуми в зрозумів якщо невживати і небрати проби то все реально не так тяжко...задача бути в адекватні постійно...ну це я свою думку і от рік без хімії))) а все інше вже походу

Іноді і хімії можна закинуть головне щоб якісна))

Бро я тебе розумію))) Перше з чого я почав це перестав марафонити і вживати синтетику...тількі почалася війна я ще балувавмя поки не почали в бусіки пхати і я одразу кинув, це одразу стало простіше думати, робота не сміши одразу спригнув, сказав я не пропаду і ушов, через місяць трезвості я знайшов форуми в зрозумів якщо невживати і небрати проби то все реально не так тяжко...задача бути в адекватні постійно...ну це я свою думку і от рік без хімії))) а все інше вже походу
Работать ну его на хуй, я понял)) :troll-(28):

Работать ну его на хуй, я понял)) :troll-(28):
Пгппгпгпгпггмпг оруууу

Иноди можно и героина уколоть
Повідомлення об'єднано автоматично:

Кстати здарова пиздаболыч👋🏻
Приветствую тебя)))

Я навпаки любив працювати
Бо я ітшник і бабкі не маланенькі і робота в радість

Це рубрика нова від мене
Попкі в топку

Я навпаки любив працювати
Бо я ітшник і бабкі не маланенькі і робота в радість

Це рубрика нова від мене
Попкі в топку
Рубрика👍
А для девочек какая рубрика будет?

Рубрика👍
А для девочек какая рубрика будет?
Я подумаю ...
бо поки приходять в голову тільки мужикі полуголі з бензопилами які пиляют дерева
Але вот на ютубі нічого схожого не можу найти

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу