В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Коля! Вчора я лайкнула 9 твоїх фоток. Сьогодні мій чоловік сказав, щоб я “звіздувала” до тебе жити! Коля, скажи, де ти живеш?!

Ви живете лише один раз, але якщо ви робите це правильно, одного разу достатньо». – Мей Вест

Ви живете лише один раз, але якщо ви робите це правильно, одного разу достатньо». – Мей Вест

П ривіт, говорити можеш?
– Так, з трьох років.

Отак буває:
поставиш улюблену пісню на будильник …
І все, немає більше улюбленої пісні …
Повідомлення об'єднано автоматично:

П роходь, відчувай себя, як вдома.
Можете пропилососити.

Дед как ты можешь вообще там какой-то дружбы или ещё чем-то если блядь дружба дружба денежки врозь блядь очень весь прикол на хуй пиздец и это у меня за бесит на хуй я ебу блядь
Панеслось дальше

1. «Життя полягає не в тому, щоб знайти себе, а в тому, щоб створити себе» - Джордж Бернард Шоу

Алкоголь вбиває нервові клітини. Залишаються тільки спокійні.

1. «Життя полягає не в тому, щоб знайти себе, а в тому, щоб створити себе» - Джордж Бернард Шоу

Дорогі батьки, прохання під час онлайн-уроків не ходити на задньому фонів трусах з пивом і не коментувати навчання!
З повагою, вчителі!

Алло, кума, ти чого ходиш на цвинтар, у тебе ж ніхто не помер!?
– Гуляти туди ходжу – там ніхто не кашляє.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу