В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Найголовніше — насолоджуватися своїм життям — бути щасливим — це все, що має значення». - Одрі Хепберн

Ви лиш тільки подумайте, скільки всього цікавого відбудеться, коли рак на горі таки свисне!

Найголовніше — насолоджуватися своїм життям — бути щасливим — це все, що має значення». - Одрі Хепберн

Шановні виробники телевізорів. Зробіть таку кнопочку на телевізорі, на яку натискаєш – і пульт пищить, де він там валяється.

Повідомлення об'єднано автоматично:

Чоловік з дружиною вночі у ліжку:
– Коханий, візьми мене.
– Спи, я нікуди не їду.

Тату у нас сьогодні в школі скорочені батьківські збори.
– Що значить скорочені?
– Ти, я і директор.

Дед как ты можешь вообще там какой-то дружбы или ещё чем-то если блядь дружба дружба денежки врозь блядь очень весь прикол на хуй пиздец и это у меня за бесит на хуй я ебу блядь

Ясьогодні не виспався…
– А прична?
– Причина, теж не виспалась…

Приходить до мудреця чоловік і каже:
– Чому всі хочуть одружитись на незайманій дівчині?
Мудрець протягує йому дві цукерки: одна у фантику інша розгорнута і пропонує вибрати.
Чоловік вибирає розгорноту!
Мудрець в шоці! .. -Чому?
– А хто його знає що під тим фантиком. Може какашка якась?
І сказав йому мудрець: “Йди до біса звідси, таку притчу спортив”.

Панеслось дальше

Ви живете лише один раз, але якщо ви робите це правильно, одного разу достатньо». – Мей Вест

Вчителька біології доводить учням шкоду алкоголю. Бере черв’яка, кидає в стакан зі спиртом
– Той здох.
Кидає черв’яка в склянку з водою – той живе.
– Діти, який висновок з цього можна зробити?
Вовочка:
– Якщо пити спирт, то глистів не буде!

Ви живете лише один раз, але якщо ви робите це правильно, одного разу достатньо». – Мей Вест

Все чотко якщо так

Бабуся в супермаркеті взяла 5 банок з котячою їжею.
Касирка:
– Ми не продаєм котячу їжу в такій кількості без доказів наявності
у покупця кішки…
Старенька побурчавши, сходила додому, принесла кота і забрала покупку.
На наступний день бабуся підійшла до каси з трьома великими пакетами з собачим кормом. Та ж історія. Довелося бідної бабусі знову сходити додому і повернутися до супермаркету вже з собакою.
На третій день бабуся, увійшовши в супермаркет, відразу попрямувала до каси, тримаючи в руках картонну коробку з отвором вгорі.
– Засуньте туди руку, будь ласка, – попросила старенька касирку.
Після декількох секунд вагань, касирка все-таки засунула руку в коробку:
– У мене підозра, що в коробці какашки…
– Ви абсолютно праві, люба! Я зайшла до вас за трьома рулонами туалетного паперу!

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу