В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

• Найбільша пригода, на яку можна піти, — це жити життям своєї мрії». – Опра Вінфрі

Милий! Що це за тест “10 з хвостиком?
– Тест на IQ…
– Може мені пройти?
– Та вже не треба!…

Куме бачиш зорі?
– Бачу!
– То вставай, палатку вкрали.

• Найбільша пригода, на яку можна піти, — це жити життям своєї мрії». – Опра Вінфрі

“Прив. Як спра”
– Бляха-муха! У Вас шо, букви на клавіатурі платні???

Маємо все так

Людина, яка не знає, що робити зі своїм життям, після пляшки горілки вже знає, як керувати країною.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Уцей непростий для всього світу час, коли руйнується уклад, закриваються кордони, зупиняється транспорт і т.д. Скажіть мені чесно і без паніки: Ви вікна, перед Великоднем мити будете?

Всё не осталось у меня уже не друзей или врагов тупо под топку блядь буду ебашить на хуй пиздец Детройт тупо блядь красава

Маємо все але то таке воно

Уцей непростий для всього світу час, коли руйнується уклад, закриваються кордони, зупиняється транспорт і т.д. Скажіть мені чесно і без паніки: Ви вікна, перед Великоднем мити будете?

Коли дитячі психологи були не потрібні… Мама одним пучком кропиви, дієво очищувала карму, відновлювала ауру і знімала негатив.

30днів карантину:
Шотландія – повернулись дикі кози,
Венеція – повернулись дельфіни,
Україна – повернулись злидні 90-х.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу