ДМТ не пробував?В мене поки колекція невелика але така акція заманлива що можна залюбки поповнити її))
ДМТ не пробував?В мене поки колекція невелика але така акція заманлива що можна залюбки поповнити її))
Круто це дуже круто піти в поход на природу під марками АгоньУ мене колекція марок від чотирьох магазів
Також весною буту тріпувати на дачах, біля соснового лісу та в березових рощах![]()
Ні доки не видалося такої можливості та й бажання поки немає)) можливо в майбутньому проведу цей експіріенс))ДМТ не пробував?
Це точноКруто це дуже круто піти в поход на природу під марками Агонь
Оушен гляньНі доки не видалося такої можливості та й бажання поки немає)) можливо в майбутньому проведу цей експіріенс))
Ти будеш враженийНі доки не видалося такої можливості та й бажання поки немає)) можливо в майбутньому проведу цей експіріенс))
Да это вчера была ситуация я давно уже трезвый и пытаюсь исправить всеІди проспись!!! Все не так страшночи ти думаєш тут ніхто нерозуміє, як воно буває, просто зараз закрий ноут або включи собі любий фільм і лягай спати))) І не роби поспішних і меньше зараз бла бла бла, бо завтра ти будеш по-іншому думати!!
Доброї ночі не очкуй, просто знай, що це може бути останній поштовх всесвіту до перемін в кращу сторону, НЕТ РОСТА БЕЗ БОЛИ, КАК ФИЗИЧИСКОГО ТАК И ДУХОВНОГО)))
Головне зараз проспися)))
Жесть что ж ты там натворилДа это вчера была ситуация я давно уже трезвый и пытаюсь исправить все
Це фільм?Оушен глянь
Nukleon ждёмЧто тут у вас интересненького?
Ты что соскучился?)
Та не, там флудит он в своей теме, хай тут с пользой флудитТы что соскучился?)
Собираем движуху?Карвоеро, Карвоеро, Карвоеро мыша
Да, но без мышей дырявых, чисто норм кормСобираем движуху?
Та долбим потихоньку…Что тут у вас интересненького?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.