В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

бля я пливу за течыэю, шо нмснт этот дурак ???т вахуе еаф оне водж вклилд:
Повідомлення об'єднано автоматично:

ылюзыя процуксц поркростяынацыя процесва ))))))))))):LOL::LOL:

ебать превюшка хакйповые ав тпам нптизда:

бляяяя ебаить хуйта еканешнро

бля я пливу за течыэю, шо нмснт этот дурак ???т вахуе еаф оне водж вклилд:

ылюзыя процуксц поркростяынацыя процесва ))))))))))):LOL::LOL:
Ти не зрозумів, я серйозно....) Тобі прийдеться їхати тобі прямо в лице швирнули перчатку!!! Ти казав давай адресу я приїду то на тобі ))) Їдь чи то було пустословсство)

Ти не зрозумів, я серйозно....) Тобі прийдеться їхати тобі прямо в лице швирнули перчатку!!! Ти казав давай адресу я приїду то на тобі ))) Їдь чи то було пустословсство)
хватит разводить срач - был случай в Интернете погавкались встретились а реале -труп

мне чел сказал чтро я солитшкром много тдумаюю:

хватит разводить срач - был случай в Интернете погавкались встретились а реале -труп
Ото ж я і кажу перед тим, як кричати давай локацію я приїду і тобі п*зда то треба тримати емоції в єжових рукавицях...А так миру всім)))

В мене знайомого пару днів назад з реабілітації випустили.....не помогло знову вісить....Походу не помагає та рябуха ..має хто опит підкажіть

чкм ьбольше ты раьотаешь екмсамый юю... заьбыол напмришт иекр результат, пацаеы

В мене знайомого пару днів назад з реабілітації випустили.....не помогло знову вісить....Походу не помагає та рябуха ..має хто опит підкажіть
да мозги только новые помогут - я 100 раз бухать бросал . Максимум неделю держался .Единстаенное что бросил -ширку ввиду ее полнеишего отсутствия

да мозги только новые помогут - я 100 раз бухать бросал . Максимум неделю держался .Единстаенное что бросил -ширку ввиду ее полнеишего отсутствия
Кароче сам від себе не в течеш

Рябуха - це просто закрите приміщення, де немає речовини.
Якщо людина сидить, і чекає 1місяць, 3, 6, щоб вийти і заторчати - то так воно і буде.
Тим паче, якщо зриваються люди, котрі працюють над собою, рік, півтора, два. Не все так просто.

Рябуха - це просто закрите приміщення, де немає речовини.
Якщо людина сидить, і чекає 1місяць, 3, 6, щоб вийти і заторчати - то так воно і буде.
Тим паче, якщо зриваються люди, котрі працюють над собою, рік, півтора, два. Не все так просто.
мттак ото правдава !

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу