I hate lies
Гуру
Дальше
БольшеДальше
ТочноБольше
И не говори
спасыбоБесстрашный ты наш![]()
ты так это смешно написалаПочему бы и нет Я у него уже один раз выигрывала)
А почему смешно?ты так это смешно написала
смешно это от солевого бича слышатьТрошки лошковатий але падьот малий ще просто
дайте мне админа я тоже хочу выигратьА почему смешно?
Ти Гена небушуй ти не знаєш мене зовсім прикінь якщо окажеться шо соль курив один два раза і то так хапочка))) А за Бича Бичом і станеш малиш))))смешно это от солевого бича слышать
шо там знать, убогий беззубый наркофорумный паразит з рiвногоТи Гена небушуй ти не знаєш мене зовсім прикінь якщо окажеться шо соль курив один два раза і то так хапочка))) А за Бича Бичом і станеш малиш))))![]()
Ахха ахха ахха Який ти нещасний коли таке пишеш мелкий і злий на весь світ ахха аххашо там знать, убогий беззубый наркофорумный паразит з рiвного
Знаєш враховуючи те що ти ходиш на сектантські собранія то я розумію що в тебе в голові робиться...Хочеш я скажу від чого ти впадеш???ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха больше ахха ахха ахха ахха типа мне смешно и я не будка и не просыпаюсь с утра с мыслью почему я такой обоссаный рогуль ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха
да, конечно хожу, харе кришна всегда и вездеЗнаєш враховуючи те що ти ходиш на сектантські собранія то я розумію що в тебе в голові робиться...Хочеш я скажу від чого ти впадеш???
Від жадності до грошей)))
І коли Bond007 тебе буде пиздити я стримувати його небуду за такі слова))) зверни увагу тобі не хамили а вказали на твої недоліки, такі як лох, бик, чмоняахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха больше ахха ахха ахха ахха типа мне смешно и я не будка и не просыпаюсь с утра с мыслью почему я такой обоссаный рогуль ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха ахха
да, конечно хожу, харе кришна всегда и везде
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
РАБ БОЖИЙ ГЕНА ПОАНОКУРда, конечно хожу, харе кришна всегда и везде
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
я б на твоем месте (благо я не на нем) у нуклеона спросил контакты врача, а то шиза прогрессируетІ коли Bond007 тебе буде пиздити я стримувати його небуду за такі слова))) зверни увагу тобі не хамили а вказали на твої недоліки, такі як лох, бик, чмоня
Повідомлення об'єднано автоматично:
РАБ БОЖИЙ ГЕНА ПОАНОКУР![]()
Ти краще збирай гроші на травматолога моя тобі порадая б на твоем месте (благо я не на нем) у нуклеона спросил контакты врача, а то шиза прогрессирует
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.