I hate lies
Гуру
А хто це такі, я ж чув про одну Каріна?та слабенько даша уснула а маша с алиной не пошли(
А хто це такі, я ж чув про одну Каріна?та слабенько даша уснула а маша с алиной не пошли(
ЭкспериментаторТак и было.![]()
тіко з каріною погулдяв без дєвокА хто це такі, я ж чув про одну Каріна?
Тож понятно чого вони морознулися узнали про Карінатіко з каріною погулдяв без дєвок
та нє даша сестра каріниШо ви
Тож понятно чого вони морознулися узнали про Каріна
Бро познайомиш мене завжди подобалось ім'я Дашата нє даша сестра каріни
та хз вона мелка ей 19Бро познайомиш мене завжди подобалось ім'я Даша
А на прогулке художник пошёлта нє даша сестра каріни
Чем моложе тем дорожета хз вона мелка ей 19
Саме мій варіант старші трошки нерозуміють щирого кохання а малу я буду любитита хз вона мелка ей 19
ну а вдруг деду 40))А на прогулке художник пошёл
Повідомлення об'єднано автоматично:
Чем моложе тем дороже
карина пошла да)А на прогулке художник пошёл
Повідомлення об'єднано автоматично:
Чем моложе тем дороже
Деду немає 40 але треба в малої запитати можливо їй такі якраз пруть дед не біднийну а вдруг деду 40))
карина пошла да)
Я имела в виду дождик.ну а вдруг деду 40))
карина пошла да)
А петька це що ?Я непробував і не хочу в мене це природа я пробував амф, петьку, і соля все інше з хімії навіть непробую трава гриби оце тепер моє
ДАРОУ БРО)Всем привет!
Я сказав що пробував, меф непробував бо він точно ті самі соля ще хужеА петька це що ?
І соля пробував , це дивно
Как ты всё подвёл красивоА петька це що ?
І соля пробував , це дивно
То петька це що ?Я сказав що пробував, меф непробував бо він точно ті самі соля ще хуже
Я пробував а не колов це було 2017 році все тому це мелочи то було так пару разКак ты всё подвёл красиво![]()
Первентін із зестри який варив норм чел був як скло він віть непвнивмя два напаса і все а не кілограмаммТо петька це що ?
Как ты всё подвёл красиво![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.