andrik1488
Гуру
Так вже вийшлоТак не буває
Так вже вийшлоТак не буває
То буваєТак вже вийшло
Ага и такое было. В данном случае реально не много надо, по итогу они должны давать бэд, но если правильно дать кол-во, не переборщить, очень даже интересно)Например чуть-чуть фена с мефом приятней и дольше бывает Трип
Вот, главное не переборщить! Всё нужно в меру!!!Ага и такое было. В данном случае реально не много надо, по итогу они должны давать бэд, но если правильно дать кол-во, не переборщить, очень даже интересно)
Мне Сибирь вообще не запомнилась, а вот тусиай какая-то мистическая, как мдма, только там расслабляет, а тут со стимом хорошимТипу візуали і єйфорія більша, ніж від 2св ?
В мене в Сибирі були легкі візуали, таке собі знайомство з психоделічним тріпомМне Сибирь вообще не запомнилась, а вот тусиай какая-то мистическая, как мдма, только там расслабляет, а тут со стимом хорошим
Тусиай лучше, между МДМА и грибамиВ мене в Сибирі були легкі візуали, таке собі знайомство з психоделічним тріпом
Може спробуюТусиай лучше, между МДМА и грибами
Ще є ТусіМе, також нормМоже спробую
А если ешки не действуют это значит серотонину пизда?Єшкомани))
Це яЄшкомани))
Я тоже люблю ешки
Раньше действовали до нейролептиковТо тебе ж не пруть вони, бо нейролептики
Мені кололи якийсь укол депо, то єшки ще не діють
Пройшов місяць, я спробував єшку, не подіяла. Потім через тиждень ще півєшки, і через тиждень ще півєшки, то не подіяла. Треба три місяці по ходу чекати. Кетамін діє норм
Так вона у всіх була, хто єшки юзав і на нейролептиках не сидівРаньше действовали до нейролептиков
Повідомлення об'єднано автоматично:
И нихуево так действовали, такая эйфория была
А есть люди которые на нейролептиках и на них все действуетТак вона у всіх була, хто єшки юзав і на нейролептиках не сидів
Єшки просто зручніші в плані вживання.А в чем прикол ешек? Там же сборная солянка хуй пойми чего намешана. Это как фарш неизвестного происхождения. Есть же МДМА в кристаллах. Типа чистый яхз.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.