В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Да пупсик да еще еще ах ах ах оу да....
Повідомлення об'єднано автоматично:

Давай блять крути наху й а то я уже заебался не виигривать у вас надеюсь хоть щас вииграю

Та екалемене давай прокрут

Бля даров андрік)
Здарова
Шо там пінк уокецн понравився?)
Я єбал-дрємал если честно.
Первую дорогу не понял. Проходит час, даю х1.5. И как ушёл в психоделию, я думал уже не выйду с этого состояния 😂
За временем вообще не следил, мне казалось шо я одним кадром живу😂

Здарова

Я єбал-дрємал если честно.
Первую дорогу не понял. Проходит час, даю х1.5. И как ушёл в психоделию, я думал уже не выйду с этого состояния 😂
За временем вообще не следил, мне казалось шо я одним кадром живу😂
Оооо а я завтра попробую репорт коли напишеш?) Шо там как дєла)

Оооо а я завтра попробую репорт коли напишеш?) Шо там как дєла)
Я ще обдумую як передати ті відчуття.

Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда

Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда
Сподобадлсь?)

Гиблое дело эти заметки в блокноте
Надо по памяти ебашыть

Оууу ! всем топку в хату!!🤌🤗😌
Я залетаю!👍🤗

Оууу ! всем топку в хату!!🤌🤗😌
Я залетаю!👍🤗

Дуже суб'єктивно - на любителя речовина. Я не фанат психоделії, але мені доволі таки сподобалось.
Дуже важливо не перебрати з дозуванням. Спершу "сірничок" юзнути, а далі уже розпробувати потужніше.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу