Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я єбал-дрємал если честно.
Первую дорогу не понял. Проходит час, даю х1.5. И как ушёл в психоделию, я думал уже не выйду с этого состояния
За временем вообще не следил, мне казалось шо я одним кадром живу
Я єбал-дрємал если честно.
Первую дорогу не понял. Проходит час, даю х1.5. И как ушёл в психоделию, я думал уже не выйду с этого состояния
За временем вообще не следил, мне казалось шо я одним кадром живу
Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда
Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда
Дуже суб'єктивно - на любителя речовина. Я не фанат психоделії, але мені доволі таки сподобалось.
Дуже важливо не перебрати з дозуванням. Спершу "сірничок" юзнути, а далі уже розпробувати потужніше.