qwecursedead
Гуру
Та не вот в жовтне попробовал даже мини репорт есть в визи отзивахПрикольно а ты часто его юзаешь?
Та не вот в жовтне попробовал даже мини репорт есть в визи отзивахПрикольно а ты часто его юзаешь?
И как эффект?Та не вот в жовтне попробовал даже мини репорт есть в визи отзивах
Топ ти ж почитайИ как эффект?
не слышалЩе є ТусіМе, також норм
прив кексик))не слышал
Да пупсик да еще еще ах ах ах оу да....64800-65200
ЭТИ ЛЮДИ КОНЧЕННЫЕ Д***********Ы
Marka I hate lies eDRONDONDON qwecursed andrik1488 GIRL HappyNow Barrabas NoNameKiller Armageddon Nukleon LoneDeVlone lastbreath Паликарп Шоеку МультиКекс
Давай блять крути наху й а то я уже заебался не виигривать у вас надеюсь хоть щас вииграю64800-65200
Marka I hate lies eDRONDONDON qwecursed andrik1488 GIRL HappyNow Barrabas NoNameKiller Armageddon Nukleon LoneDeVlone lastbreath Паликарп Шоеку МультиКекс
Я кончаю - я кончений64800-65200
Бля даров андрік)Я кончаю - я кончений
Я конечный людь64800-65200
Ура я тоже))Я конечный людь
ЗдароваБля даров андрік)
Я єбал-дрємал если честно.Шо там пінк уокецн понравився?)
Оооо а я завтра попробую репорт коли напишеш?) Шо там как дєла)Здарова
Я єбал-дрємал если честно.
Первую дорогу не понял. Проходит час, даю х1.5. И как ушёл в психоделию, я думал уже не выйду с этого состояния
За временем вообще не следил, мне казалось шо я одним кадром живу![]()
Я ще обдумую як передати ті відчуття.Оооо а я завтра попробую репорт коли напишеш?) Шо там как дєла)
Сподобадлсь?)Я ще обдумую як передати ті відчуття.
Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда
Гиблое дело эти заметки в блокнотеЯ ще обдумую як передати ті відчуття.
Я планував під блокнот виділяти моменти - ахахаха але це виявилось мені не підконтрольною хуйнею) Ні за часовими мірками не слідкував, я ледве курити вийшов і то зі страхом шоб не полетіти кудись нахуй, бо ноги ВАТНІ і взагалі тіло, я йшов по коридору від стінки до стінки бився, шатало шо пізда
Я тоже так считаю)Гиблое дело эти заметки в блокноте
Надо по памяти ебашыть
Дуже суб'єктивно - на любителя речовина. Я не фанат психоделії, але мені доволі таки сподобалось.Сподобадлсь?)
Даров тута тайга ахуел прокрут не делает taigaОууу ! всем топку в хату!!
Я залетаю!
Повідомлення об'єднано автоматично:
Оууу ! всем топку в хату!!
Я залетаю!![]()
Аша тре розбробовать и мені))Дуже суб'єктивно - на любителя речовина. Я не фанат психоделії, але мені доволі таки сподобалось.
Дуже важливо не перебрати з дозуванням. Спершу "сірничок" юзнути, а далі уже розпробувати потужніше.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.