I hate lies
Гуру
Пропоную так, набиваємо 54500 і всіх звемо в топку набивати смсПрамота без гремии
Пропоную так, набиваємо 54500 і всіх звемо в топку набивати смсПрамота без гремии
Ну не зря Ты гуру всё знаешь всё умеешьБольшинство шопов ценит не 10000 твоих смс в двух флудилках. А твои 500-700 адекватных по разных разделах.
Сомневаюсь шо выгорит чёт)Пропоную так, набиваємо 54500 і всіх звемо в топку набивати смс
Это вы про кого про какую женщину?Повезло тобі така женщина агонь![]()
Можно даже не звать они сами прибегутСомневаюсь шо выгорит чёт)
Я тоже так думаю....але таке ще раз і якщо так то такСомневаюсь шо выгорит чёт)
НУ КОНЕЧНО ЖЕ ПРО irametadonЭто вы про кого про какую женщину?
Тусиби рядом но тусиай эйфо глюк топчикЧитав, але не пробував, тусібі наче дозрів до проби
Про женщину з лабиЭто вы про кого про какую женщину?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Можно даже не звать они сами прибегут
Что-то я где-то мысли потеряла про что вы?Я тоже так думаю....але таке ще раз і якщо так то так
ТуСиПипиркаТусиби рядом но тусиай эйфо глюк топчик
Вот так вот оставь вас на минутку и всёНУ КОНЕЧНО ЖЕ ПРО irametadon
Что запал на нееirametadon топ баба форума вы шо
Негідники! ((Вот так вот оставь вас на минутку и всё
Бачиш, який аяяй тількі що морозиво купував і вже з іркою почав тусииВот так вот оставь вас на минутку и всё
Повідомлення об'єднано автоматично:
Что запал на нее![]()
Ну-ну-ну.Негідники! ((
Ну ок, як і так не дуже тамНу-ну-ну.
Вы только не сильно увлекайтесь
Хахахаха, не примазывай меня к ирке ахахаххаБачиш, який аяяй тількі що морозиво купував і вже з іркою почав тусии
Ладно мои дорогие оставлю вас на недолго буду смотреть фильм.Бачиш, який аяяй тількі що морозиво купував і вже з іркою почав тусии
Ай більш ейфоричний ніж бі ? Радять бі пробувати, а потім айТусиби рядом но тусиай эйфо глюк топчик
Ты ж знаешь, тебя всегда с радостью ждёмЛадно мои дорогие оставлю вас на недолго буду смотреть фильм.
целуюPolli
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.