Ну мужики надеюсь прорвемсяда иногда надо дать человеку выговориться!
Отдельное спасибо некоторым юзерам форума (без имен) которые помогли мне во всех планах. Вот казалось бы секта и секта а люди тут все же есть, особенно хорошие)
Ну мужики надеюсь прорвемсяда иногда надо дать человеку выговориться!
Кури траву все буде добре)))) Раз спиш в клоповніку і пропонували переночувати в гаражі.. значить все ок буде.. переживеш...я тебе підтримую морально бо знаю що таке мати все і потім спати в гаражах.....Це не страшно, страшно вже невилізии з того .))) а зараз я сміюся з себе і кажу аяяй ..ах да я ще на лавочках спав в парку мене мусара будять а я такий бляха мужики благодарю шо розбудили заснув іду до жінка а він каже я тебе вже тут другу ніч бачу аххаКстати шмаль вообще не курил или курил но самый минимум последние года 3
Дед прости шо я напиздел хуеты тогдаКури траву все буде добре)))) Раз спиш в клоповніку і пропонували переночувати в гаражі.. значить все ок буде.. переживеш...я тебе підтримую морально бо знаю що таке мати все і потім спати в гаражах.....Це не страшно, страшно вже невилізии з того .))) а зараз я сміюся з себе і кажу аяяй ..ах да я ще на лавочках спав в парку мене мусара будять а я такий бляха мужики благодарю шо розбудили заснув іду до жінка а він каже я тебе вже тут другу ніч бачу ахха
ну тотоже опыт, хули) хороший!Кури траву все буде добре)))) Раз спиш в клоповніку і пропонували переночувати в гаражі.. значить все ок буде.. переживеш...я тебе підтримую морально бо знаю що таке мати все і потім спати в гаражах.....Це не страшно, страшно вже невилізии з того .))) а зараз я сміюся з себе і кажу аяяй ..ах да я ще на лавочках спав в парку мене мусара будять а я такий бляха мужики благодарю шо розбудили заснув іду до жінка а він каже я тебе вже тут другу ніч бачу ахха
Закалочка-закал очкану тотоже опыт, хули) хороший!
не бывает так бро) а ты подбухнул чи шо?Закалочка-закал очка
А вообще нахуй тот опыт, хуле людям не дается ум шоб сразу делать правильно все с первого раза!?
Бро ти шо, все бомбіно, я навіть не звертав на то уваги, я знав що таке депресуха, тим більше ти культурно хамив аххаа..ВСЕ ДОБРЕ..НІЯКИХ ОБІД обняв приподняв))))Дед прости шо я напиздел хуеты тогда
Возможно бес как раз таки попутал, хороший ты походу мужик
как говорил мой дед: "я твой дед"))Дед прости
Хахааз бля та все эти дни побдухивал, сегодня как раз таки трезво мыслю и это еще больше загоняет в депреснякне бывает так бро) а ты подбухнул чи шо?
ой пизда дядь, вывозить такое на трезвяк, не завидую тебе, сам в ахуе)))Хахааз бля та все эти дни побдухивал, сегодня как раз таки трезво мыслю и это еще больше загоняет в депресняк
Обожаю культурно хамить)Бро ти шо, все бомбіно, я навіть не звертав на то уваги, я знав що таке депресуха, тим більше ти культурно хамив аххаа..ВСЕ ДОБРЕ..НІЯКИХ ОБІД обняв приподняв))))
Жить було б нецікаво..тут сама суть перевірка на человечность ...зараз буде все по тому як ти робив з іншими все буде з тобою проходити...якщо допомагав не дрейф допоможуть, а там де щось не так то і буде не так...Закалочка-закал очка
А вообще нахуй тот опыт, хуле людям не дается ум шоб сразу делать правильно все с первого раза!?
Нужно квартиру искать и деньги на еду и прочие расходы. В любом другом состоянии кроме трезвости ничего не найдетсяой пизда дядь, вывозить такое на трезвяк, не завидую тебе, сам в ахуе)))
Зима близко....Жить було б нецікаво..тут сама суть перевірка на человечность ...зараз буде все по тому як ти робив з іншими все буде з тобою проходити...якщо допомагав не дрейф допоможуть, а там де щось не так то і буде не так...
ВСЕ БУДЕ БОМБІНО...Ти одне орієнтуйся зима на носі
красва, а че терял?Вау, я вернул себе акк
Комната в общаге ...дешево і сердито...а гроші .. пошукай подсобка на строку поденно...прийшов розгрузив щось і маєш яку 1000 ну шо ще не знаю в ломбард шось здай...а там все піде вверх....Крайняк в подєзді на останньому поверсі завжди є дивани))) Розвеселив ти мене ахаНужно квартиру искать и деньги на еду и прочие расходы. В любом другом состоянии кроме трезвости ничего не найдется
Повідомлення об'єднано автоматично:
Зима близко....
Не первый раз пишу эту фразу, бигуди себе не кручу за меня люди скажут но косяков вроде за спиной не имею, всегда старался подсобить даже незнакомцам по возможности
У меня собака, средний неоч крупныйКомната в общаге ...дешево і сердито...а гроші .. пошукай подсобка на строку поденно...прийшов розгрузив щось і маєш яку 1000 ну шо ще не знаю в ломбард шось здай...а там все піде вверх....Крайняк в подєзді на останньому поверсі завжди є дивани))) Розвеселив ти мене аха
Да на сутках запараноился, прикол в том что взял на пробу А-Пвп(не висел на ней, последнее употребление было в районе начала весны 2024(Опыт две недели употребления и стоп).., в итоге - взломал сам себя. Больше соль в мой организм не попадет.красва, а че терял?
Та неее, тут моральная составляющая бро, там не сваришь нормального в том поезде, я не про еду...Крайняк в подєзді на останньому поверсі завжди є дивани
Работа есть в том то и дело. Я ж на фрилансе работаю просто без ноута как без рукКомната в общаге ...дешево і сердито...а гроші .. пошукай подсобка на строку поденно...прийшов розгрузив щось і маєш яку 1000 ну шо ще не знаю в ломбард шось здай...а там все піде вверх....Крайняк в подєзді на останньому поверсі завжди є дивани))) Розвеселив ти мене аха
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.