В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

ayaava

Полегшений курс в «Азові» відкрито! Не обов’язково починати з найжорсткішого — вибирай підготовку для спеціалістів. Зв’язківці, діловоди, пілоти БПЛА, кулеметники, піхотинці – навчаємо будь-якій професії
Закривайте той курс, давайте жити як люди )

Скоро буде лише один, але це не точно 😁😁😁😁
Слава Україні! Тобі 18–59 років? Мотивований, але вагаєшся? 1-й центр рекрутингу запрошує добровільно долучитись до Сухопутних військ. Гарантуємо службу в обраному підрозділі та широкий вибір посад! Долучайся!

ayaava
Обирай службу в найкращих бригадах Сухопутних військ!
1 центр рекрутингу допоможе обрати підрозділ та посаду. Підтримка та супровід – на всіх етапах!

Останнє редагування:
Дивись не полети так щоб там і не лишився
Та ето такие чуства били что капец от кети с сибирью просто его растворяеца и ти летиш в тунеле с фракталов и они тебя говорят как ангели поют ето так красиво что ппц
Повідомлення об'єднано автоматично:

У меня есть молли как насекомое

Та ето такие чуства били что капец от кети с сибирью просто его растворяеца и ти летиш в тунеле с фракталов и они тебя говорят как ангели поют ето так красиво что ппц

У меня есть молли как насекомое
Факт

Яра давай встретимся шишками накуришь меня я в Житомире бро)
Та дед нарешает я тебе скину, он мне бабок должен, я ему долг спишу если он тебе шишек даст

Ох ты и вася сука я для тебя стараюсь шишку вымучиваю а ты говоришь шо я хуевый друг

Та дед нарешает я тебе скину, он мне бабок должен, я ему долг спишу если он тебе шишек даст

Ох ты и вася сука я для тебя стараюсь шишку вымучиваю а ты говоришь шо я хуевый друг
Когда это будет ? Я на днях уезжаю уже с госпиталя

ayaava

Полегшений курс в «Азові» відкрито! Не обов’язково починати з найжорсткішого — вибирай підготовку для спеціалістів. Зв’язківці, діловоди, пілоти БПЛА, кулеметники, піхотинці – навчаємо будь-якій професії
Смешно дуже

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу