Мощный организм )Марафоны закончились только спринт)
Эхх, может и себе уже пора нанюхаться

Мощный организм )Марафоны закончились только спринт)
А есть?)Мощный организм )
Эхх, может и себе уже пора нанюхаться![]()
Не держу запасы веществ )А есть?)
ШуршуДавай наяривай гитара семиструнная
не надо вот етоГарний при чому
Наче норм все ж булоне надо вот ето
Мощный струйный оргазм очикуем трёхсторонней зустричи смотрю как зеля пиздой трется об овальный кабинет интересно что тутМощный организм )
Эхх, может и себе уже пора нанюхаться![]()
Якось воно там буде вжеМощный струйный оргазм очикуем трёхсторонней зустричи смотрю как зеля пиздой трется об овальный кабинет интересно что тут
Світ вже втомився від війни цех бляха, Трамп вже шість війн закінчив треба сьому це гарну у числоЯкось воно там буде вже
Найбільше втомилися ті хто безпосередньо нею займаєтьсяСвіт вже втомився від війни цех бляха, Трамп вже шість війн закінчив треба сьому це гарну у число
От думаю чи захоче чи піде зеля на другий строк чи може втомився теж якосьНайбільше втомилися ті хто безпосередньо нею займається
Яскрава термінологія мені в очіУ нас потужна велика репрезентативна група то давайте писати бляха муха тут й друзі Зеленського й PentaGramma інколи заходе сюди, то чому не пишем нічного?
Повідомлення об'єднано автоматично:
От думаю чи захоче чи піде зеля на другий строк чи може втомився теж якось
Навряд чи він піде, йому та посада дуже комфортнаОт думаю чи захоче чи піде зеля на другий строк чи може втомився теж якось
Хоть ссы в глаза ему все божья росаНавряд чи він піде, йому та посада дуже комфортна
Тай шо там учера, дал жару малыхе?Хоть ссы в глаза ему все божья роса
Пока хочу сделать целибат хоть месяц а то приедается но как себя поборотьТай шо там учера, дал жару малыхе?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.