В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

+ Тоже нах не нада те извращения, только псих травмы от них потом
Та вони стількі енергії з мене висосали все тепер все собі любімому...даному жлобу який постійно рахує гроші нерозуміє що в них свої нужди на які треба мої гроші бо їхні то для її аххааа і я ще десь місцями вівся а потім як поняв що пашлі нахуй аххааа то ще я жив на халяву...бо ж сучки пісюна хочуть а йобар був знатний...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ты ж писал что начал откладывать на жилье
То ж бач на сигарети не хватає

Та вони стількі енергії з мене висосали все тепер все собі любімому...даному жлобу який постійно рахує гроші нерозуміє що в них свої нужди на які треба мої гроші бо їхні то для її аххааа і я ще десь місцями вівся а потім як поняв що пашлі нахуй аххааа то ще я жив на халяву...бо ж сучки пісюна хочуть а йобар був знатний...

То ж бач на сигарети не хватає
++

Мне сначала нужно заплатить долг по кредиту 16к
А потом уже буду откладывать на жилье
И Сколько уже выплатил?

Але єдине що реально жаль що не вернути того що втратив через свою похоть...але насрать...
Что не делается все к лучшему, я так живу

Яке виплатив взяв ще один щоб виплатить другий який взяв щоб виплатить перший
Делал так с МФО, хуевая идея и не на долго

Это печально, такими темпами хз сьедешь ли в 30, один варик ко мне ехать, но я еще месяцок и сам кв отпидорю то уже не надо будет)

Лучше вообще кредиты не брать
Взял 1500 грн
А платить надо 16к
Ебануться..
Нахуй шли, сейчас война и можно только тело кредита платить, или вообще нахуй за наглость, за полторушку точно судится не будут

Нахуй шли, сейчас война и можно только тело кредита платить, или вообще нахуй за наглость, за полторушку точно судится не будут
Та у меня в дие уже виконавче провадження

Лучше вообще кредиты не брать
Взял 1500 грн
А платить надо 16к
Ебануться..
Якщо не в банку і це онлайн кредіт міняй картку телефона і забудь а мама хай скаже що неадекват і забудь..якщо є картка шо ти шизік нічого тобі не буде

От в мене нічого немає хіба носки і труси свої я голодранец

Якщо не в банку і це онлайн кредіт міняй картку телефона і забудь а мама хай скаже що неадекват і забудь..якщо є картка шо ти шизік нічого тобі не буде

От в мене нічого немає хіба носки і труси свої я голодранец
Так же как и я, моя школа💪🏻

у всех мастурбационная сессия началась?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу