I hate lies
Гуру
Самі жешевіце ті що лежать на прилавку а не в кармані))))Самые дешёвые сиги 100 грн
Самі жешевіце ті що лежать на прилавку а не в кармані))))Самые дешёвые сиги 100 грн
та я покупаю контрабандные сигаретыКороче я поняла питаешься за родительские на квартплату денег не даёшь чисто живёшь в своё удовольствие твои сигареты по 120 гривен тем более ты говоришь две пачки в день куришь 7.000 не хватит блядь месяц 6200 только на сиги надо 800 гривень ты откладываешь на квартиру чтобы снять долго придётся откладывать
Та ну неСамые дешёвые сиги 100 грн
Як ти вижив після таких дозняківЯ курив дві пачки червоного ЛМ ..В ДЕНЬ поки в один мене не дійшло отак вийшов з тренування оозпечатав пачку взяв першу сигарету як закшлявся тупо нафіг в мусореік 20 років вже пройшло, а от бухати бля
ПолторыЯ не представляю как это, курить две пачки в день
Я хз я пока нейтрально це все слухаюБля вы че на приколе, вы реально верите хоть в одно его сказанное слово? Вы че блять издеваетесь?
Як і зараз плужка запрягати можнаЯк ти вижив після таких дозняків
Ну я внатуре 7к получаюИ не выёбываюсь
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну пусть придумывает хотя бы правдоподобную историю.
Объявил бы 10.000 а не семь)))
я теж кидаю злі звички коли вже стає аж хуйово ))Як і зараз плужка запрягати можна
Циц мовчи перестань хвалитися....збирай гроші в ліс підеш з нами на реабілітацію....там будем їсти мухомориНу я внатуре 7к получаю
2500 за баннер на легалайзере
И тут получаю 1000 за баннер бенетона
И еще у меня инвалидные
Выходит 7к
Піду з вами, приготую жарених білокЦиц мовчи перестань хвалитися....збирай гроші в ліс підеш з нами на реабілітацію....там будем їсти мухомори
500 грн примерноСколько тратишь на сигареты за неделю
Та лучше жаренiх крисПіду з вами, приготую жарених білок![]()
Та шо при союзі тої ікри було на Сибірів річках вони там зверху жрали лопатами...і а людям сердельки по 2.80 рублі...а ізлішки в Америку їхалиЧто вы как в Советское время мыслите.
Красная икра - два дня не покурил сигарет и пошёл в маркет и купил. А сли по акции типа как в АТБ, то по двести с копейками можно взять. Я себе время от времени так покупаю.
Жарити будем все що рухаєтьсяТа лучше жаренiх крис
ООО норм нас вже четвероПіду з вами, приготую жарених білок![]()
Квартет особливихООО норм нас вже четверо
Норм музоморов наїмося. То не тількі Крим буде спить а щей комарів варитиЖарити будем все що рухається![]()
Та що ж це тількі балачка я то стопудово піду пожити в лісі це вже в рішеноКвартет особливих
Ну ти вже профіПиздец как я сегодня профессионально день проебловал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.