Якось не по діловому )Давай я за беру минутку і піду спати то вам легше буде
Це ти коли так нажравмя
Чому ви нарешті будете знати що минутка в надійних руках і всеЯкось не по діловому )
Это вымышленный персонаж?Катя уже 8 лет в реаб центре живет
Нет, она реальнаяЭто вымышленный персонаж?
А прикінь якщо окажеться що Нуклеон був здоровий а ми всі ненормальніЭто вымышленный персонаж?
Ты же сам говорил что инвалидные три с половинойНу я внатуре 7к получаю
2500 за баннер на легалайзере
И тут получаю 1000 за баннер бенетона
И еще у меня инвалидные
Выходит 7к
Я трохи йобнутий, шо скриватьА прикінь якщо окажеться що Нуклеон був здоровий а ми всі ненормальні![]()
Я тебе конечно не советую не советчик никогда не меняй первоначальные показания потому что ты потом сам путаешься что ты говоришь.500 грн примерно
Если курю контрабандные
И намного больше если курю ротманс
Та не мучте Нуклеон дайте хай побуде з нами сил набереттся поки Inkognito18 немає)))Ты же сам говорил что инвалидные три с половиной
Бля кто у тебя на аве нахуйБлин, я же вроде удалял страничку вк
Вообще не вопрос.Та не мучте Нуклеон дайте хай побуде з нами сил набереттся поки Inkognito18 немає)))
Встречный вопросБля кто у тебя на аве нахуй
Та ми всі СССРовці припвжджені пережити розвал перестройку дві революцію і 11 рік війну ...то капецьЯ трохи йобнутий, шо скривать![]()
Дед-наша квiточка, квiтуняВообще не вопрос.
Я тебя хоть звёздочку с неба.
Ты же моя чёрная пятнышко на белом пиджаке![]()
Девил)Бля кто у тебя на аве нахуй
Это да. Мы как тараканы ко всему привыкаемТа ми всі СССРовці припвжджені пережити розвал перестройку дві революцію і 11 рік війну ...то капець
Я думал это ты на авеДевил)
В мене є роздільне тату на булках. Серп і молотТа ми всі СССРовці припвжджені пережити розвал перестройку дві революцію і 11 рік війну ...то капець
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.