В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

А это я)

• Вподобайка
Реакції: Devil

Devil

Балів: 10
Дая)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ебать тут іменно зграя долбойобов ясненько, ебітесь в жопу з друг другом 😆😆 одна піздьож вокруг , синок бутилкі..
За себя говори

Васенька

Ебать тут іменно зграя долбойобов ясненько, ебітесь в жопу з друг другом 😆😆 одна піздьож вокруг , синок бутилкі..
Не зря статус такой у тебя

Слушай Бро , Топка - это большая семья.
И ты быкуешь до моих друзей, товарищей.
Так тут не будет.
Ты или выйди и зайди по-новому и извинись , или тебе тут не место .
Во первих бикувати почали твої кенти як паразити, по друге ви тільки пездіти гаразді, де ваші статуси обещані де сука ваші спортікі ? Я вас виїїбу 1х1 будь кого з цього форума, прежде чем пездіти задайте собі питання, воно того варте, я не звик сратися в інтернеті, я кажу шо зустрінемось го в діскорд по спілкуємось ви ж такі правильні так я поясню якого хуя ви тут сука гоните на мене піздунци, вибачатися прийдеться вам усім, не треба мене злити я ніколи не скривался і не боявся нікого і не збираюся, якщо ненормально то нормально у відповідь, в якщо ви думаєте я лошара буду терпіти це приниження дибілізм зз вашої сторони, то нехай Адміністрація дає статус в чому ж не дає ? Як би з нервами у мене було усе добре, мені б не влупили статус Бидлятіна я сам у цьому винен війна додала свої корективи у моїй психіці , суть у тому що ви усі боягузи.

Дая)

За себя говори

Васенька

Не зря статус такой у тебя
Так не зря, я буду відповідати як бидло таким дятлам як ви

Я пишу тим хто пездить що мені тут не місце, та спав я на цю топку я взагалі нормально зайшов, нехуй було мене провокувати.

DN1PRYAN1N Та кого ти виїбеш, пес сука підзаборний.
Ти шо в діскорді, шо в житті - рідке гамно.
Тупо воняєш і піздєц.
Вся твоя сущность - ваняти.

Во первих бикувати почали твої кенти як паразити, по друге ви тільки пездіти гаразді, де ваші статуси обещані де сука ваші спортікі ? Я вас виїїбу 1х1 будь кого з цього форума, прежде чем пездіти задайте собі питання, воно того варте, я не звик сратися в інтернеті, я кажу шо зустрінемось го в діскорд по спілкуємось ви ж такі правильні так я поясню якого хуя ви тут сука гоните на мене піздунци, вибачатися прийдеться вам усім, не треба мене злити я ніколи не скривался і не боявся нікого і не збираюся, якщо ненормально то нормально у відповідь, в якщо ви думаєте я лошара буду терпіти це приниження дибілізм зз вашої сторони, то нехай Адміністрація дає статус в чому ж не дає ? Як би з нервами у мене було усе добре, мені б не влупили статус Бидлятіна я сам у цьому винен війна додала свої корективи у моїй психіці , суть у тому що ви усі боягузи.

Так не зря, я буду відповідати як бидло таким дятлам як ви

Я пишу тим хто пездить що мені тут не місце, та спав я на цю топку я взагалі нормально зайшов, нехуй було мене провокувати.
Сука иди на хуй чепуш даже читать твои высеры отвратно

DN1PRYAN1N Та кого ти виїбеш, пес сука підзаборний.
Ти шо в діскорді, шо в житті - рідке гамно.
Тупо воняєш і піздєц.
Вся твоя сущность - ваняти.
Ну так шо школотка чи ти обісцяниий під юбкою мами гусь ти комнатний

Ебальнік закрий гусь комнатний

Сука у тебе по між ніг)) Коняка тилова

Ну так шо школотка чи ти обісцяниий під юбкою мами гусь ти комнатний

Ебальнік закрий гусь комнатний

Сука у тебе по між ніг)) Коняка тилова
Дура тупая обосцаная сьебалась пока не нашли

Тупо зайшло хуйло бомжатське зі своїми висєрами єбаними, нікому нахуй не цікаве в цьому житті і розказує щось.
Сьєбалася нахуй ще раз кажу, не ваняй тут, потвора їбана

Шпинат можно вас на переговоры)

Я на работе, сильно не смогу топить

Тупо зайшло хуйло бомжатське зі своїми висєрами єбаними, нікому нахуй не цікаве в цьому житті і розказує щось.
Сьєбалася нахуй ще раз кажу, не ваняй тут, потвора їбана
Синок бутилкі якщо я не цікавий нікому хулі ви мені пишите ? 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡😆😆😆😆😆😆😆
Оце довбойоб вахахаха

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу