В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У порівнянні з класичними психоделіками - так.

Та навіть і з серією 2С* і DO*

Але ж це все субʼєктивно

Єдине що мені сподобалося в кеті - це антидепресивний ефект на протязі 3-7 днів
Я в свій час, залишив собі мухоморчика, як супутника життя. Бо допомогає здихатися дурних думок і дає стимул для дій.
Простіше кажучи - тикає носом туди, а іноді й копака дає, де треба вирішити нагальне питання, що б не створювати проблем. Бо ж всі проблеми, лише в нас в голові…насправді - це не вирішені питання

50 мг можна спокійно пробувати
Та ну
Кет плануєш пробувати ?
Ще не знаю… треба що б час пройшов піся беда мого
Повідомлення об'єднано автоматично:

50 мг можна спокійно пробувати

Вкладення

• IMG_5299.png
    IMG_5299.png
    1.8 MБ · Перегляди: 4
Я думаю, пробовать всегда нужно, 1/2 от минимальной/средней рекомендации, да бы поплавать на поверхности…позагорать пузиком🤭

А если окунаться сразу, можна высад словить

Всім доброго ранку шановні

Смотря какая

Я думаю, пробовать всегда нужно, 1/2 от минимальной/средней рекомендации, да бы поплавать на поверхности…позагорать пузиком🤭

Люську я с пол марки 200ui пробовал и скажу так - этого вполне достаточно, что бы прочувствовать эффект, но находиться при этом в полном здравии

Именно так я и делаю по первой

Та ну

Ще не знаю… треба що б час пройшов піся беда мого
Я перший раз 50 мг пробував, а для кетамінової ями треба 150мг, щоб зрозуміти суть кету

Я ебашил сначало 30мг кета ощущал легкое головокружения , после вьебал 100 и тогда я ощутил этот мир музыка играет закрываю глаза а у меня разноцветные черепки в ритм под музыку меняються и мигают и челюху постоянно сжимать хочеться пробовал его один раз от марло, было 0.5 кета так я аж на последней дороге его понял)) а так тупо как пьяное состояние только без дурных под бухлом мыслей)) я им толер феновый сбивал по рекомендации щит парадайз)

Доброго

Почти , доброго... Вчера чем то траванулся , ночка та ещё была , но какого то хуя я бодр и свеж ... Шок

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу