В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

В покер и преферанс играл, но так, по мелочи. В покер фактор блефа нравится, в преферансе - логики. Да, в юности прикольно было, не жалко пару соток было проиграть, иногда удовольствие получаешь больше чем от пивка или травки.
я тоже не фанат того діла, це від лукавого
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тебе так кажется, ты просто много чего не знаешь про этот бизнес.
так бізнес він весь такий, тут схема проста - один в виграші, інший - лох

ти коли небудь займався бізнесом?

я тоже не фанат того діла, це від лукавого
Повідомлення об'єднано автоматично:

так бізнес він весь такий, тут схема проста - один в виграші, інший - лох

ти коли небудь займався бізнесом?
Ты не понимаешь о чём я говорю. Есть людей у которых есть деньги присаживают любой ценой. Не простых роботяг что зарплату проёбуют,.

Ты мне для начала скажи что-то попроще, и без всяких подписок для начала. Только не стратегию , я их не понимаю и не люблю. Танчики меня тоже бесили , не моё.
А какие игры тебе нравились и какой жанр лучше

Что здесь по рулеткам?

та всьо я викупаю, не маленький
Ну так что ж ты с людей стибаешься, после 25 кадра или психогипноза - у людей потом проблемы ( спать не могут, звуки лохотроны в голове) , не выдерживают и вешаются. А то что наркоту добавляют в кофе или чай то я вообще молчу.

Ну так что ж ты с людей стибаешься, после 25 кадра или психогипноза - у людей потом проблемы ( спать не могут, звуки лохотроны в голове) , не выдерживают и вешаются. А то что наркоту добавляют в кофе или чай то я вообще молчу.
так а я то звідки маю знати шо в тебе з тими дєлами проблєми? тут нічого лічного до тебе, абсолютно

так а я то звідки маю знати шо в тебе з тими дєлами проблєми? тут нічого лічного до тебе, абсолютно
В мене вже немає проблем. Я Слава Богу вже не граю
А вот деяким власникам клубів і ще там деяким шістками які на відкатах сидять від твого програшу, то я ще маю бажання голови повідрізати , або ще щось погане зробити. Не буду тут цього писати.

Да і ти тут ні до чого, зрозуміло що ти цього знати не можеш. До тебе ніяких претензій.

В мене вже немає проблем. Я Слава Богу вже не граю
А вот деяким власникам клубів і ще там деяким шістками які на відкатах сидять від твого програшу, то я ще маю бажання голови повідрізати , або ще щось погане зробити. Не буду тут цього писати.

Да і ти тут ні до чого, зрозуміло що ти цього знати не можеш. До тебе ніяких претензій.
дядя, та дай бог шоб ніколи не грав, я багато знаю про ту тєму, але розвивати не буду, добра тобі! кстаті фільмец ше втикаю

дядя, та дай бог шоб ніколи не грав, я багато знаю про ту тєму, але розвивати не буду, добра тобі! кстаті фільмец ше втикаю
Дякую!
А я вже ігри гружу по одній і пробую. Хочу щось таке знайти цікаве і не дуже складне.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу