В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Гонишь? Это что первый год?
Вони це вже офіційно хочуть щоб це нормою ніяких часів без присутності поліціїї
Повідомлення об'єднано автоматично:

Гонишь? Это что первый год?
Свіжі новини сьогодні шні

Ну щас пидоры станут активнее, да, щас пойдет процесс мобилизации многократней

Свіжі новини сьогодні шні
Я понял. Но это не свежие новости. Мессенджеры - это бред. Любая спецслужба их мониторить на изи. Но смотря кого, с кого можно поиметь? Лично с меня нехуй взять, даже если очень бить ногами)

Та при Петре не лутше бы было тоже пидарас
Я кажу відкрито я не був ні на одних виборах починаючи з свого повноліття моя совість чиста...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я понял. Но это не свежие новости. Мессенджеры - это бред. Любая спецслужба их мониторить на изи. Но смотря кого, с кого можно поиметь? Лично с меня нехуй взять, даже если очень бить ногами)
Бро то так, але чуть в тому що вони це винесли в публіку, типу вже у відкриту грають

У Білоцерківському районі Київщини вже стартував пілотний проєкт: офіцери громади від поліції приєднуються до чатів ОСББ у месенджерах. Мета — швидке реагування на порушення, зокрема й мобілізаційного законодавства.

Поліцейські в чатах реагуватимуть на такі ситуації:

підозрілі особи в під'їзді;
пошкодження майна (наприклад, авто на парковці);

Це вже пермога
Блять у нас та же фигня

у меня уже два месяца назад произошло подселение

всех соседей на этаже, сверху с низу выгнали и на их место заселили именно мужиков спортивных и они сверлят постоянно стены и потолок и пол ко мне

но уже два месяца прошло как и я привык к такому ходу

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу