andrik1488
Гуру
Та только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи неЧего так бро?))шо там уже у тебя?)
Та только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи неЧего так бро?))шо там уже у тебя?)
Ахха ой не питай аххаааАхах понял тебя бро)) ну хоть там нече не насвистел?)))
Та погуди чуточек братан, погудиТа только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи не
Ясен-красен что гудетьТа только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи не
От теперь точно спрошу интересно стало бро))Ахха ой не питай аххааа
АэахаххахТа погуди чуточек братан, погуди
Та що тут питать насвістел собі шишку на лобі так пиво відкривав аххааа прикінь воно так почало з банки фонтаном а я голову назад а там стіна от і результатОт теперь точно спрошу интересно стало бро))
Поспати звичайноТа только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи не
Ахахахахха ты прям как в брилиантовой руке)) только чуть по другому))Та що тут питать насвістел собі шишку на лобі так пиво відкривав аххааа прикінь воно так почало з банки фонтаном а я голову назад а там стіна от і результат
Повідомлення об'єднано автоматично:
Поспати звичайно
ПогудиТа только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи не
Погатиловки
Погуди трошки бро))это приветствуеться)Та только домой приехал, пойду в душ сейчас, и буду думать погудеть трошки чи не
Ахахахахха ты прям как в брилиантовой руке)) только чуть по другому))
Голову хоть не разбил?)
Шо вже будеш мати два?Надо ещё хотя бы 280 смс до рули набить, коэффициент повысить
Та где там...Шо вже будеш мати два?
Будет 5К сообщений в ТопкеШо вже будеш мати два?
Ахахах так ей суке и надо нехуй пиздетьПовідомлення об'єднано автоматично:
Шо вже будеш мати два?
Вам точно 1,5 буде ну вже нормТа где там...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Будет 5К сообщений в Топке
Доброго ранку броДоброе утро всем и хорошего дня!
Доброе бро)Доброе утро всем и хорошего дня!
Ну заяць погудиПогуди
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.