Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Та нормально) чуть синькі) я чисто по бошкам) лежить пару грам за баннер від пантери, але я сьодні чьось навіть не хапав, а ще є в налічії поламана незрозуміла екстезі від міністерства, хз що з нею робити, може на вихідних йобну
Та нормально) чуть синькі) я чисто по бошкам) лежить пару грам за баннер від пантери, але я сьодні чьось навіть не хапав, а ще є в налічії поламана незрозуміла екстезі від міністерства, хз що з нею робити, може на вихідних йобну
Ого, та я востаннє плотно марафонив роки півтора тому. Вже й не пригадаю що я там слухав) зазвичай якісь подкасти на ютубі під настрій, електронні. Хз, та по моєму, під амфом можна багато чого слухати. Часом пробивало на трохи класичний рок старенький, часом на діско денс 80-90, інколи реп 90х, амєрікосовський. Техно норм залітає) а ти?)