В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Статус
Закрита.
Ясненько, как настроение? Под чем то?
Та нормально) чуть синькі) я чисто по бошкам) лежить пару грам за баннер від пантери, але я сьодні чьось навіть не хапав, а ще є в налічії поламана незрозуміла екстезі від міністерства, хз що з нею робити, може на вихідних йобну

Та нормально) чуть синькі) я чисто по бошкам) лежить пару грам за баннер від пантери, але я сьодні чьось навіть не хапав, а ще є в налічії поламана незрозуміла екстезі від міністерства, хз що з нею робити, може на вихідних йобну
Наш человек, а у меня амфа грам, мефа грам, травушка муравушка (план обычный) и спайс

Нє, я спайс пару дєцкіх банок курив пару разів. Надивившись трешових сцен як знайомі обригувались і в обмарок падали
Поздравляю Посвященный, я реагент с табаком просто мешал и охуевал

А какую музыку слушаешь? Под амфом
Ого, та я востаннє плотно марафонив роки півтора тому. Вже й не пригадаю що я там слухав) зазвичай якісь подкасти на ютубі під настрій, електронні. Хз, та по моєму, під амфом можна багато чого слухати. Часом пробивало на трохи класичний рок старенький, часом на діско денс 80-90, інколи реп 90х, амєрікосовський. Техно норм залітає) а ти?)

Статус
Закрита.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу