Я бомажку підстелюю, лайфхуцк для самотніхяк ахуено срать після жини, стульчак нагрітий
та в цілому все що робив це хоботом "жрав" амф, ось сходив в магазин який працює бляха тільки до 23:00. взяв рева і тримаюсь за серцеПривет нормально а тебя, как день провел
ахуєнно срати на жінкуяк ахуено срать після жини, стульчак нагрітий
це коли в макдакі так роблю, бо хуй його знає які петухі там перебували тип паче, можливо, в стані наркотичного, або що гірше - алкогольного сп'янінняЯ бомажку підстелюю, лайфхуцк для самотніх
ми такім крємом не мажемся..ахуєнно срати на жінку
Ну прикольно пойдет) а зачем срати на жiнккта в цілому все що робив це хоботом "жрав" амф, ось сходив в магазин який працює бляха тільки до 23:00. взяв рева і тримаюсь за серце
Повідомлення об'єднано автоматично:
ахуєнно срати на жінку
"срати" можна і в переносному значенні цього слова)Ну прикольно пойдет) а зачем срати на жiнкк
х у йа ви теж навмисно пишете з помилками щоб додати хоч трохи гумору у максимально не смішні бувки? до речі топ 3 смішних букви давайте
Авжеж сука йобані ротиа ви теж навмисно пишете з помилками щоб додати хоч трохи гумору у максимально не смішні бувки? до речі топ 3 смішних букви давайте
їбать умора чуть не задохнувсі
дякую, мені дуже приємноїбать умора чуть не задохнувсі
Я украiнiц так що мэнi похуiа ви теж навмисно пишете з помилками щоб додати хоч трохи гумору у максимально не смішні бувки? до речі топ 3 смішних букви давайте
сука ну и аватарка у тебя мерзкая. Миша по новой блять. все хуйняона ушла без ТРУСОВ
тож я воспользувався моментом
DarkseidАвжеж сука йобані роти
Мухомори красні в крапочку білу....Шо вы тут?)
Я только после грибного трипа ебать люто
Та не кубенисыМухомори красні в крапочку білу....
кубенисы, не чув про такі. Зараз буду поповнювати знання новими термінамиТа не кубенисы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.