Дяденьку с твоей аватарки воскресить)А-ля по группу Казаки. Свой, шо поделать?
Дяденьку с твоей аватарки воскресить)А-ля по группу Казаки. Свой, шо поделать?
Оцінка ситуації на основі відрижки шмарія ти бачу не вибагливий в споживанні інформації. Лайном не годуй, а дай послухати шмарія.угледар все
просрал сырскии
На самом то деле это кутюрье. Но похож, усы тамДяденьку с твоей аватарки воскресить)
в том дело что других нет. марофоны не смотрюОцінка ситуації на основі відрижки шмарія ти бачу не вибагливий в споживанні інформації. Лайном не годуй, а дай послухати шмарія.
«Черговий провал» «Сирський уже е не той…»«Бахмут, Авдіївка, тепер Вугледар» про якісь понти ще в коментарях пишуть. Ну чи тупим потрібно бути чи мати якись гешефт щоб писати такий бред. В битвах за ці міста росія втратила живу силу і техніку, це факт, багато незалежних OSINT проектів підтверджують інформацію. Тримати місто від якого ніхуя не лишилось? На думку «експертів» це геніальне рішення. Залишатись в частковому оточенні з відрізаними/перебитими артою та мінами дорогами, без можливості робити необхідне постачання бк та провізії, вивозити поранених, як теж на думку «експертів» правильне рішення.
Бригада яка тримала Вугледар, красені, забрали цього мʼяса скільки змогли, а можливо навіть і більше ніж могли.
Авиабомбе покуй на рембо)Ну и сказки что кацапы мрут как мухи а наши 30 тысяч потеряли ,оставь для телемарафона.Оцінка ситуації на основі відрижки шмарія ти бачу не вибагливий в споживанні інформації. Лайном не годуй, а дай послухати шмарія.
«Черговий провал» «Сирський уже е не той…»«Бахмут, Авдіївка, тепер Вугледар» про якісь понти ще в коментарях пишуть. Ну чи тупим потрібно бути чи мати якись гешефт щоб писати такий бред. В битвах за ці міста росія втратила живу силу і техніку, це факт, багато незалежних OSINT проектів підтверджують інформацію. Тримати місто від якого ніхуя не лишилось? На думку «експертів» це геніальне рішення. Залишатись в частковому оточенні з відрізаними/перебитими артою та мінами дорогами, без можливості робити необхідне постачання бк та провізії, вивозити поранених, як теж на думку «експертів» правильне рішення.
Бригада яка тримала Вугледар, красені, забрали цього мʼяса скільки змогли, а можливо навіть і більше ніж могли.
ого красава.Я бронягу заработал, праздную всю неделю.
2 года из района по сути не выезжал, с момента, как повестку получил.
Летом как на иголках был с тем обновлением, уволился с работы, прошел комиссию для себя, где зафиксировал парочку недугов, по которым списать можно. А потом устроился, где на бронь претендовать можно и вот она у меня...
Не, словили синего в комендантский, в ровд отпечатки, фотки, с повесткой в т.ч. Трава с собой была, я сам за нее забыл.о
ого красава.
боеваю повестка хоть была?
Бро, на дипстэп обновили глянь, реально(Оцінка ситуації на основі відрижки шмарія ти бачу не вибагливий в споживанні інформації. Лайном не годуй, а дай послухати шмарія.
в тцк не возили? я там уже два раза был...заебалиНе, словили синего в комендантский, в ровд отпечатки, фотки, с повесткой в т.ч. Трава с собой была, я сам за нее забыл.
Я там травмировался в кровь, вернулся, заставил телефон искать, мусора за повестку забыли.
Та я и сам "забыл", в травмпункте зафиксировал ушибы на след день и ждал, что будет.
Ничего не было, словили раз 8.07.24, но я днём ранее обновился, то отпустили.
Навіть не знаю, якщо конкретна інформація цікавить, а не жарти типу як на раші все погано «загніваєт», то можеш глянути радикала Стерненка (радикальна українська позиція), або обʼєктивного на думку більшості Майкла Накі, правда він більше акцент на росії робить, так як він росіянин хоч вже там і не живе, але він також і інформацію про залишення Вугледара озвучує і про кадрові проблеми в ЗСУ. Ну типу дивишся спочатку того єблана шмарія, потім дивишся проукраїнських блогерів і вже хоч з цього робиш висновок хто тебе більше переконав. Але те що інших джерел немає, це не правда.в том дело что других нет. марофоны не смотрю
Не приписуй мені будь ласка того що я не казав, я тобі не казав про наші втрати. Обʼєктивно розумію маючи загиблих знайомих, колишніх однокласників, колег з роботи, я не вірю в цифру 30к, навіть прапорців на галявині в центрі Києва мабудь більше ніж 30к вже, а це тільки Київ. З приводу заяви Олександровича про 30к, можливо він користується можливістю і назвав цифру підтверджених загиблих, хто був ідентифікований як загиблий та відомо його імʼя та прізвище. Він міг пропустити цифру «зниклих безвісті» як варіант, кого ракета просто випарувала з цієї землі, тіла кого не знайшли досі і не має підтвердження смерті хочаб від свідків.Авиабомбе покуй на рембо)Ну и сказки что кацапы мрут как мухи а наши 30 тысяч потеряли ,оставь для телемарафона.
Що саме дивитись, що ЗСУ покинули Вугледар? Так це відомо. Просто тут вже до абсурду доходить, типу «чергове місто здали як Бахмут та Авдіївку». Можливо люди подумають яку кількість часу, живої сили та техніки витратила раша на взяття цього міста. Тиждень, два тижні, місяць, рік…? Війна на виснаження, поки була можливість у ЗСУ то вони тримали позиції так як і в інших згаданих вище містах, ліквідовуючи живу силу супротивника та техніку. Але коли місто зруйноване обстрілами, що немає де навіть позицію зайняти вигідну, коли йде оточення і порушується важлива логістика, то логічно що позиції мають бути покинуті, так як у нас немає такої можливості розмінюватися людьми.Бро, на дипстэп обновили глянь, реально(
А шария кто-то смотрит щяс? и вообще где его еще показывают?
я свалю к лерусику)Что это даст?
Навіть не знаю, якщо конкретна інформація цікавить, а не жарти типу як на раші все погано «загніваєт», то можеш глянути радикала Стерненка (радикальна українська позиція), або обʼєктивного на думку більшості Майкла Накі, правда він більше акцент на росії робить, так як він росіянин хоч вже там і не живе, але він також і інформацію про залишення Вугледара озвучує і про кадрові проблеми в ЗСУ. Ну типу дивишся спочатку того єблана шмарія, потім дивишся проукраїнських блогерів і вже хоч з цього робиш висновок хто тебе більше переконав. Але те що інших джерел немає, це не правда.
Не приписуй мені будь ласка того що я не казав, я тобі не казав про наші втрати. Обʼєктивно розумію маючи загиблих знайомих, колишніх однокласників, колег з роботи, я не вірю в цифру 30к, навіть прапорців на галявині в центрі Києва мабудь більше ніж 30к вже, а це тільки Київ. З приводу заяви Олександровича про 30к, можливо він користується можливістю і назвав цифру підтверджених загиблих, хто був ідентифікований як загиблий та відомо його імʼя та прізвище. Він міг пропустити цифру «зниклих безвісті» як варіант, кого ракета просто випарувала з цієї землі, тіла кого не знайшли досі і не має підтвердження смерті хочаб від свідків.
А те що кацапи мруть, можливо і мруть. Але дуже цікавий факт це значне підвищення в регіонах раши одноразового грошового забезпечення (підйомні) за підписання контракту. В москві та пітері злетіли від декількох сотень до 2 мільйонів, можливо це про щось каже, можливо про нехватку тієї кількості солдатів які залишились, також про не бажання мерти як муха за скромний прайс. Також z-воєнкори деякі скіглять про серйозні втрати, обнуленія, та про те що змушують йти в бій солдатів які навіть не вилікувались та не відновились в шпиталях, самі ці телепні знімають же відео де з палками та милицями в якихось окопах, сльозливо жаліються що їх в бій шлють. Можливо це теж показник що втрати серйозні.
Що саме дивитись, що ЗСУ покинули Вугледар? Так це відомо. Просто тут вже до абсурду доходить, типу «чергове місто здали як Бахмут та Авдіївку». Можливо люди подумають яку кількість часу, живої сили та техніки витратила раша на взяття цього міста. Тиждень, два тижні, місяць, рік…? Війна на виснаження, поки була можливість у ЗСУ то вони тримали позиції так як і в інших згаданих вище містах, ліквідовуючи живу силу супротивника та техніку. Але коли місто зруйноване обстрілами, що немає де навіть позицію зайняти вигідну, коли йде оточення і порушується важлива логістика, то логічно що позиції мають бути покинуті, так як у нас немає такої можливості розмінюватися людьми.
Ты юн и наивен)Военные выполняют приказы из офиса просроченного,а там руководствуются не военными принципами ,стратегиями ,а только пиар и подольше остатся у власти.Угледар удерживали ради картинки ,пока Буба клянчил у хозяев деньги.И так во всем ,когда можно избежать потерь людских и техники ,ето не останавливает Зеермака кидать людей на убой,закрыватьглаза на бусификацию,подымать налоги и тарифы и заморозить социалку.Враг не только кацапы ,еще худший враг окопался на банковой и ведет страну к полнейшей катастрофе.Потеря промышлености,енергетики,сельского хозяйства,демография ,долги по внешним кредитам(которые разворовываются),и еще куча всего.У власти случайные люди ,не Черчили,Рузвельты,Сталины-просто жулики и проходимцы .Так что юый друг ,готовся ходить в вышиванке и махать прапорцем ,где то в Канаде или Нимеччини,если ты уже не там)Навіть не знаю, якщо конкретна інформація цікавить, а не жарти типу як на раші все погано «загніваєт», то можеш глянути радикала Стерненка (радикальна українська позиція), або обʼєктивного на думку більшості Майкла Накі, правда він більше акцент на росії робить, так як він росіянин хоч вже там і не живе, але він також і інформацію про залишення Вугледара озвучує і про кадрові проблеми в ЗСУ. Ну типу дивишся спочатку того єблана шмарія, потім дивишся проукраїнських блогерів і вже хоч з цього робиш висновок хто тебе більше переконав. Але те що інших джерел немає, це не правда.
Не приписуй мені будь ласка того що я не казав, я тобі не казав про наші втрати. Обʼєктивно розумію маючи загиблих знайомих, колишніх однокласників, колег з роботи, я не вірю в цифру 30к, навіть прапорців на галявині в центрі Києва мабудь більше ніж 30к вже, а це тільки Київ. З приводу заяви Олександровича про 30к, можливо він користується можливістю і назвав цифру підтверджених загиблих, хто був ідентифікований як загиблий та відомо його імʼя та прізвище. Він міг пропустити цифру «зниклих безвісті» як варіант, кого ракета просто випарувала з цієї землі, тіла кого не знайшли досі і не має підтвердження смерті хочаб від свідків.
А те що кацапи мруть, можливо і мруть. Але дуже цікавий факт це значне підвищення в регіонах раши одноразового грошового забезпечення (підйомні) за підписання контракту. В москві та пітері злетіли від декількох сотень до 2 мільйонів, можливо це про щось каже, можливо про нехватку тієї кількості солдатів які залишились, також про не бажання мерти як муха за скромний прайс. Також z-воєнкори деякі скіглять про серйозні втрати, обнуленія, та про те що змушують йти в бій солдатів які навіть не вилікувались та не відновились в шпиталях, самі ці телепні знімають же відео де з палками та милицями в якихось окопах, сльозливо жаліються що їх в бій шлють. Можливо це теж показник що втрати серйозні.
Що саме дивитись, що ЗСУ покинули Вугледар? Так це відомо. Просто тут вже до абсурду доходить, типу «чергове місто здали як Бахмут та Авдіївку». Можливо люди подумають яку кількість часу, живої сили та техніки витратила раша на взяття цього міста. Тиждень, два тижні, місяць, рік…? Війна на виснаження, поки була можливість у ЗСУ то вони тримали позиції так як і в інших згаданих вище містах, ліквідовуючи живу силу супротивника та техніку. Але коли місто зруйноване обстрілами, що немає де навіть позицію зайняти вигідну, коли йде оточення і порушується важлива логістика, то логічно що позиції мають бути покинуті, так як у нас немає такої можливості розмінюватися людьми.
Он в столице)Ты юн и наивен)Военные выполняют приказы из офиса просроченного,а там руководствуются не военными принципами ,стратегиями ,а только пиар и подольше остатся у власти.Угледар удерживали ради картинки ,пока Буба клянчил у хозяев деньги.И так во всем ,когда можно избежать потерь людских и техники ,ето не останавливает Зеермака кидать людей на убой,закрыватьглаза на бусификацию,подымать налоги и тарифы и заморозить социалку.Враг не только кацапы ,еще худший враг окопался на банковой и ведет страну к полнейшей катастрофе.Потеря промышлености,енергетики,сельского хозяйства,демография ,долги по внешним кредитам(которые разворовываются),и еще куча всего.У власти случайные люди ,не Черчили,Рузвельты,Сталины-просто жулики и проходимцы .Так что юый друг ,готовся ходить в вышиванке и махать прапорцем ,где то в Канаде или Нимеччини,если ты уже не там)
Навіть не знаю, якщо конкретна інформація цікавить, а не жарти типу як на раші все погано «загніваєт», то можеш глянути радикала Стерненка (радикальна українська позиція), або обʼєктивного на думку більшості Майкла Накі, правда він більше акцент на росії робить, так як він росіянин хоч вже там і не живе, але він також і інформацію про залишення Вугледара озвучує і про кадрові проблеми в ЗСУ. Ну типу дивишся спочатку того єблана шмарія, потім дивишся проукраїнських блогерів і вже хоч з цього робиш висновок хто тебе більше переконав. Але те що інших джерел немає, це не правда.
Ничего у вас не получитсяТы юн и наивен)Военные выполняют приказы из офиса просроченного,а там руководствуются не военными принципами ,стратегиями ,а только пиар и подольше остатся у власти.Угледар удерживали ради картинки ,пока Буба клянчил у хозяев деньги.И так во всем ,когда можно избежать потерь людских и техники ,ето не останавливает Зеермака кидать людей на убой,закрыватьглаза на бусификацию,подымать налоги и тарифы и заморозить социалку.Враг не только кацапы ,еще худший враг окопался на банковой и ведет страну к полнейшей катастрофе.Потеря промышлености,енергетики,сельского хозяйства,демография ,долги по внешним кредитам(которые разворовываются),и еще куча всего.У власти случайные люди ,не Черчили,Рузвельты,Сталины-просто жулики и проходимцы .Так что юый друг ,готовся ходить в вышиванке и махать прапорцем ,где то в Канаде или Нимеччини,если ты уже не там)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.